Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΩΝΙΚΟΣ ΕΜΕΤΟΣ: "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

... ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ,,, Αυτό που συμβαίνει στην Πολ...

...
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
,,,
Αυτό που συμβαίνει στην Πολωνία είναι πραγματικά απίστευτο. Εχθρικό έδαφος για την Ελλάδα θυμίζει και οι Πολωνοί ξεκάθαρα στηρίζουν τους γυφτοσκοπιανούς με κάθε τρόπο και μέσο, όπως κάνανε και στον αγώνα τους με την Ελλάδα όταν γέμισαν τις εξέδρες παρέα με τους επι χρήμασι μεταφερόμενους σλαβοφασίστες του Γκρουέφσκι. Η ανεπάρκεια των παραγόντων που βρίσκονται στην Πολωνία να αντιμετωπίσουν την κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από εμφανή και βοήθεια από την Ελλάδα δεν υπάρχει γιατί ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Πάρτε ένα από τα χειρότερα που συμβαίνουν στην Πολωνία και δεν είναι το μόνο, που μόνο στον "ΣΤΟΧΟ" θα δείτε γιατί ΜΟΝΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. Οι άλλοι το κάνουν μόνο όταν "πουλάει" και για όσο νομίζουν οτι "πουλάει".

Η Πολωνική εφημερίδα "Γκαζέτα Πόζναν" κυκλοφόρησε με τον μεγάλο τίτλο "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" και ρεπορταζ από δηλώσεις γυφτοσκοπιανών που ξετυλίγουν την βρώμικη προπαγάνδα και τις ψευτιές κατά της πατρίδας μας χωρίς να νοιάζεται κανείς από τους εδώ καλαμοκαβαληκεμένους που κυνηγάνε τα ψηφαλάκια. Οι σκοπιανοί μάλιστα δηλωνουν στις Πολωνικές σελίδες ότι στην Πολωνία νοιώθουν σαν το σπίτι τους και πόσο ωραία αισθάνονται που είναι όλα κιτρινοκόκκινα. Μην περιμένετε καμιά αντίδραση από το κατεστημένο που ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ αλλά μόνο για την διατήρηση της επικυριαρχίας του επί του Ελληνικού λαού. Μόνοι μας πρέπει να οργανωθούμε και να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό που δεν χτυπάει απλά την πόρτα μας αλλά την έχει ανοίξει και βρίσκεται ΜΕΣΑ. (Στην φωτογραφία το ολοσέλιδο δημοσίευμα της "Γκαζέτα Πόζναν")
"ΣΤΟΧΟΣ"

26 σχόλια

  1. καλα σας εκαναν οι Γερμανοι, πουσ..ραδες Πολωνοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη στους Πολωνους.Δεν φταιει κανεις αλλος παρα εμεις πους τους καναμε και Ευρωπαιους και μας παριστανουν τωρα οτι ειναι κατι σημαντικο οι Φιλιππινεζες των Αμερικανων.Αλλα ας ζητησουν ευρωπαικη βοηθεια για τα προβληματα που εχουν με τον Πουτιν και θα παρουν μια πατημενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρει κανείς το email της εφημερίδας για να διαμαρτυρηθούμε; Το έψαξα στη σελίδα της εφημερίδας αλλά δεν το βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρει κανείς το email της εφημερίδας για να διαμαρτυρηθούμε; Το έψαξα στη σελίδα της εφημερίδας αλλά δεν το βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρει κανείς το email της εφημερίδας για να διαμαρτυρηθούμε; Το έψαξα στη σελίδα της εφημερίδας αλλά δεν το βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το πληρωμένο δημοσίευμα μιας εφημερίδας βγάζετε συμπεράσματα για έναν ολόκληρο λαό; Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι περιμένει κανείς από ένα λαό μέθυσων και κομπλεξικών; Όμοιος στον όμοιο.

    Οι Πωλωνοί είναι οι πρώτοι αντιευρωπαίοι και οι πρώτοι σφουγγοκωλάριοι των αμερικανών.

    Δεν είναι να απορεί κανείς που συντάσονται με το πλευρό των γύφτοσκοπιανών. Από την μια θα τους κάνουν νταντα τα αμερικανα αν δεν κάνουν παρέα τα απροσάρμοστα των Σκοπίων και από την άλλη έχουν πολλά κοινά...

    Να ήξεραν και ποιός έιναι ο Μέγας Αλέξανδρος οι μεθύστακες...

    Κρίμα που δεν κληρωθήκαμε πάλι με τα υπολοίματα έτσι να βάλουν μια κατοστάρα στην τσέπη για να ξέρουν πως γαμάει ο Μέγα Αλέξανδρος αλλά και τι τους επιφυλάσει το μέλλον...

    Θα δανειστώ ένα ρητό του μέγα γεωγράφου του Στράβων:
    Λαοί σχηματισθέντες ἀπό ἀνάμειξη ἀργότερα ἐξαφανίζονται τελείως.

    Αυτή είναι η πραγματική μοίρα που περιμένει το Σλαυοαλβανοτουρκογυφταριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το website είναι αυτό, το email δεν το βρήκα.

    http://miasta.gazeta.pl/poznan/0,0.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα το έγραψε μια πληρωμένη κωλοφυλλάδα...και άλλαξε εθνικότητα ο Αλέξανδρος.
    Απλά πρέπει να σταματήσει αυτό το κορο'ι'δεμα.

    Βρείτε το email ΝΑ ΤΟΥΣ στείλουμε μερικά καλά email!

    http://www.youtube.com/watch?v=3NJt3f4UJts&eurl=http%3A%2F%2Fwww.greekalert.com%2F&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο 7:02 μμ έχει δίκιο. Αν ένας Πολωνός, Άγγλος, Κινέζος, διάβαζε ένα άρθρο του Νακρατζά, ή του "ΟΤ", τι συμπέρασμα θα έβγαζε; Ότι οι Έλληνες παραδέχονται ότι αυτοί έκαναν την σφαγή των ... ομοεθνών των στον Πόντο, ότι αυτοί έκαναν τα εγκλήματα το 1974 (και όχι μόνο) στην Κύπρο εις βάρος των άμοιρων Τούρκων και Τ/κυπρίων και ότι παραδέχονται ότι η Μακεδονία του Αιγαίου τελεί υπό ελληνική κατοχή!!

    Ναι ή ου;

    Οι Πολωνοί είναι ένας γενναίος λαός, ο οποίος αγαπά την πατρίδα του και πολέμησε με ηρωισμό και χωρίς καμμία πιθανότητα νίκης κατά των Γερμανών εισβολέων. Πολέμησαν με το ... ιππικό τα γερμανικά τεθωρακισμένα.

    Είναι δε γνωστοί για τον πατριωτισμό τους και πραγματικά παραδείγματα προς μίμηση, ενώ ουσιαστικά ελάχιστα χρόνια κατάφεραν να έχουν δικό τους κράτος. Η Μαρία Σκλοντόφσκα-Κιουρί ονόμασε πολώνιο το πρώτο στοιχείο που ανακάλυψε, ενώ ο Σοπέν αυτοεξορίστηκε, διότι σταμάτησε να παίζει πιάνο σε κονσέρτο του, όταν μπήκε ο Ρώσος κυβερνήτης, λέγοντας "Δεν παίζω μπροστά στους σφαγείς του τσάρου". Το 1918 κατάφεραν να αποκτήσουν την πολυπόθητη ανεξαρτησία τους, αλλά κι αυτή καταλύθηκε από τους Γερμανούς και τους Σοβιετικούς το 1939, οι οποίοι μοίρασαν πάλι την χώρα.
    Σαν αυτοεξόριστοι στην Αγγλία, συγκρότησαν επίλεκτα σώματα καταδρομέων και δη αλεξιπτωτιστών, που έμειναν παροιμιώδη για την γενναιότητά τους.
    Είναι φυσικό να τηρούν φιλοαμερικανική στάση μετά από 6 χρόνια ναζισμού και 45 χρόνια κομμουνισμού και με δεδομένο το μίσος εναντίον τόσο των Ρώσων όσο και των Γερμανών, οι οποίοι τους ποδοπάτησαν επί αιώνες.

    Σαν λαός είναι άνθρωποι ήσυχοι και δεν δημιουργούν προβλήματα. Ακούσατε να δημιουργήσουν προβλήματα εδώ, ή αλλού;

    Από ένα προφανώς πληρωμένο από τα Σκόπια δημοσίευμα κρίνετε; Αν είναι δυνατόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτω δεξιά κάνετε κλικ
    σε αυτή την λέξη
    Poleć stronę

    και στέλνετε email.

    Κίμωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αυτό είναι το link
    απο το φτυσμένο-άρθρο!

    Βομβαρδίστε τους!

    http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36006,7016163,
    Macedonia_wielka_jak_jej_krol_Aleksander
    .html

    Κίμωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό έφυγε ...άμα θέλετε στείλτε κι εσείς το ίδιο ή παραλλαγμένο.
    Βάλτε και όνομα (στα αγγλικά) άμα θέλετε.'Αντε να τους ξεβρακώσουμε τους γελοίους.


    Dear Editor,


    In the below link your newspaper has made two serious mistakes which lead to confusion your readers while distorting historical facts about the area.
    In addition showing no respect for other people's heritage, namely the people of Greece.
    Here is your article:
    http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36006,7016163,
    Macedonia_wielka_jak_jej_krol_Aleksander.html


    1. When referring to Macedonia in your article you obviously mean FYROM which is the official UN name for this country as it is recognized by its official resolutions - see,
    http://www.un.org/documents/ga/res/47/a47r225.htm

    Macedonia is the Greek province and the domain of ancient macedon situated at north Greece and your current presentation of the Former Yugoslav Republic of Macedonia with the same name, leads to confusion and nasty misconceptions.

    2. You write about Great Alexander's country while referring obviously and incorrectly to FYROM in this imprecise, distorted and poor article of yours.


    Here some historical lesson to your illiterate journalist!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_the_great



    I would like to suggest you being respectful of other people's heritage
    and history in this case the people of Greece.


    I hope you will correct the mentioned page, in favour of accuracy and clarity.
    Thank you.


    --

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ παρακολουθώ τους εθνικιστές ρώσους. Επειδή είναι όλοι οι σλάβοι αδελφικοί λαοί , εμείς δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάτι διαφορετικό. Αυτό ακριβός προσπαθώ να εξηγήσω τους συναγωνιστές: «ορθόδοξη συμμαχία», «ξανθό γένος» κλπ είναι απλός ηλιθιότητες.
    Δεν θα προστάτευε κανένας γείτονας το σπίτι σου. Πρέπει να το κάνεις μόνο σου. Αυτός είναι ο νόμος της φύσης
    Πρέπει να καταλάβουμε: όταν εμείς επιτρέπουμε τους «έλληνες» κυβερνώντες και κρατούντες τα ινία της κοινωνίας, χωρίς να τους ξεριζώσουμε το σόι μια και καλά για να μην υπάρχουν, να υπονομεύουν το μεγάλο Γένος των Ελλήνων, τι μπορούμε να περιμένουμε από ξένους;
    Το φταίξιμο δεν είναι των ξένων, αλλά εμείς, οι εθνικά σκεπτόμενοι, επιτέλους πρέπει να δείξουμε έργο και όχι μόνο «αποκαλύψεις» και ωραία άρθρα σε διάφορα μπλόγκ.
    Δεν θα βρείτε και δεν θα διαβάσετε πουθενά για τις αιτίες της εθνικής παρακμής και προτάσεις για αντιμετώπισή της.
    Κάποιοι επιτέλους πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. slavoi oi polonoi,slavoi kai oi woulgaroskopianoi logiko einai.perimenate tipota diaforetiko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oi ellines filathloi giati den sikosane mia symea galasia me ton ilio tis werginas? mallon apo tsakia tis athinas tha katagonte.ti aima kilaei stis vlewes ayton ton neoellinon pou wlepane to kokino pani kai xorewane tsiftetelia anemela.ego epatha plaka.toso afasia? kala mas kanoun,floroi eimaste kai to xeroun oloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πως να μην υποστηρηξουν τις ανιστοριτες διεκδικησεις των Σκοπιανων εις βαρος της χωρας μας οταν κι οι ιδιοι οι Πολωνοι κατεχουν παρανομα,μετα την ληξη του Β.Παγκοσμιου Πολεμου,γερμανικα εδαφη;
    Ο ομοιος τον ομοιο θα υποστηριξει,ειναι και το ρημαδι το κοινο σλαβικο το αιμα,τσιρακια κι οι δυο των Αμερικανων,πολυ θελει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. xalaroste ligo.
    H Polonia htan to MONO Kratos pou mas Boh8hse ANOIXTA KAI EPISHMA me Oplisma kai alla,ston Apeley8erotiko Agona tou 1821.
    Pali arxisan oi Anistorhtoi ths Krayges,kai apo mia Kolofyllada krinoun olous tou Polonous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νεαρος Πολωνός ντυμένος με μαύρο κουστούμι μαύρη γραβάτα μέσ' το κατακαλόκαιρο είχε έρθει στο γραφείο και προσπαθούσε να μας προσηλυτίσει σε εγγλέζικη προτεσταντική αίρεση. Του λέγαμε ναι, ναι κι εμείς τον αγαπάμε το Χριστό, αλλά γιατί να φύγουμε από την Ορθοδοξία που είναι ελλάδα κι αντίστροφα, έχεις τίποτα κατά της χώρας μας ?
    Καθώς φούντωνε με το δούλεμα - πετούσαμε και άθεες σπόντες - τον ρωτήσαμε εάν και που δουλεύει και μας απάντησε σε άψογα αγγλικά ότι τον έχει προσλάβει το πασόκ σε δήμο της Αιτολωακαρνανίας.
    Αυτά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι Πολωνια ειναι μια χωρα που υπαρχει απο λαθος οπως και η Αλβανια.Τα εδαφη ειναι καθαρα Γερμανικα και ο Γερμανικος πληθυσμος δολοφονηθηκε με εθνοκαθαρση οπως και με την ληξη του ΙΙ Παγκοσμιου πολεμου.Μην ξεχναμε οτι ενα 50% του πληθυσμου ειναι Εβραιοι.Και εννοω Χαζαροι δηλαδη ψευτοεβραιοι Ασκεναζιμ τουρκομογγολικης καταγωγης.Αυτοι και αποτελουν το 96% των απανταχου "Εβραιων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Σαν λαός είναι άνθρωποι ήσυχοι και δεν δημιουργούν προβλήματα. Ακούσατε να δημιουργήσουν προβλήματα εδώ, ή αλλού;"
    Το έδειξαν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. βρηκα το site των κεντρικών γραφείων της εφημερίδας
    http://press.gazeta.pl/PressOffice/MediaContacts.443.po

    στείλτε εκεί τις διαμαρτυρίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.