Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΕΧΘΕΣ

... 75 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 410 ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ... Επιχείρηση σκούπα εχθές τοαπόγευμα από την Αστυνομία στην Αθήνα με θεα...

...
75 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 410 ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
...
Επιχείρηση σκούπα εχθές τοαπόγευμα από την Αστυνομία στην Αθήνα με θεαματικά αποτελέσματα που δείχνουν ξεκάθαρα τι κυκλοφορεί στην πρωτεύουσα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού η «σκούπα» έγινε σχετικάνωρίς. Συγκεκριμένα σε επιχείρηση που διεξήχθει κατά τις ώρες 17:30-18:15 χθες τοαπόγευμα και συμμετείχαν 280 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες:

Ελέχθησαν : 410 άτομα, 52 οχήματα, 33 δίκυκλα και 58 καταστήματα.

Συνελήφθησαν: 75 άτομα, από τα οποία :
- Δώδεκα (12) άτομα για παράβαση του νόμου «περί Ναρκωτικών»(Επτά -7-ημεδαποί και πέντε -5- αλλοδαποί). - Πενήντα εννέα (59) άτομα για παραβάσεις του νόμου «περί Εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων» (Σαράντα τρείς -43- αλλοδαπές, δεκατρείς -13- ημεδαπές, ένας -1- αλλοδαπός και δύο -2- ημεδαποί ). - Δύο (2) άτομα για παράβαση του νόμου «περί όπλων» ( Ένας -1- αλλοδαπός και ένας -1- ημεδαπός ). - Δύο (2) άτομα για παράβαση του νόμου «περί παιγνίων» ( Ημεδαποί ).

Προσήχθησαν: 20 άτομα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Κατασχέθηκαν: - ΗΡΩΙΝΗ συνολικού βάρους -3,9- γραμμαρίων, κατανεμημένη σε αυτοσχέδιες συσκευασίες. - ΚΑΝΝΑΒΗ συνολικού βάρους -30,6- γραμμαρίων, κατανεμημένη σε αυτοσχέδιες συσκευασίες έτοιμη για εμπορία. - Ναρκωτικά χάπια : -47- - Δώδεκα (12) παιγνιομηχανήματα - Ένα (1 ) σπρέι πιπεριού - Δύο (2) μπαλτάδες

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε χρόνο και περιοχές που επιλέγονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Να συμπληρώσουμε συμπερασματικά ότι 75 συλλήψεις στους 410 ελεγχόμενους -Έλλληνες και ξένοι- είναι ένα πολύ μεγάλο νούμερο που αγγίζει την αναλογία 2 στους 10... Δηλαδή 2 στους 10 που σταμάτησαν οι αστυνομικοί στους δρόμους χθες το ΑΠΟΓΕΥΜΑ συνελήφθησαν για διάφορους λόγους. Δηλαδή αν γινόταν βράδυ τι αναλογία θα συναντούσαμε; Κι επίσης... μαζεύετε αυτή η ΑΚΡΑΙΑ κατάσταση με σκούπες;

"ΣΤΟΧΟΣ"

7 σχόλια

  1. Απλά μαθηματικά:

    - ο 1 στους 5 ελεγχόμενους, παρανομεί

    - οι 2 στους 3 συλληφθέντες, είναι αλλοδαποί

    Τι λένε, λοιπόν, οι προοδευτικοί; Πως δεν αυξήθηκαν η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα, λόγω της (λαθρο)μετανάστευσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ τα κυκλώματα που προωθούν αλλοδαπούς

    Κολομβία έγινε η ύπαιθρος!

    Πνίγουν την ύπαιθρο τα ναρκωτικά!

    Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διαλύσεις μία κοινωνία, ή ένα ολόκληρο λαό;
    α) Του στέλνεις ανεξέλεγκτο αριθμό λαθρομεταναστών και τον αλλοιώνεις πολιτισμικά.
    β) Τον ρίχνεις στα ναρκωτικά, οπότε τον αχρηστεύεις εντελώς.

    Μήπως το τέλος μας πλησιάζει; Μήπως έφθασε η μέρα που ο τόπος τούτος, είτε Κρήτη λέγεται, είτε Ελλάδα, θα έχει έναν λαό ακαθορίστου συνθέσεως και προελεύσεως και επί πλέον αποτελούμενο από ναρκομανή σκουπίδια, ανίκανα όχι μόνο να τον υπερασπιστούν, αλλά και να σταθούν ακόμη στα πόδια των;

    Σας παρακαλώ, ενώστε την φωνή σας με την δική μου και διαδώστε αυτό το μήνυμα. Τα όσα γράφουν τα παραπάνω άρθρα είναι πολύ λίγα μπροστά σ' αυτά που βλέπομε καθημερινά και που μας κάνουν να μην ανγνωρίζομε τον ίδιο μας τον τόπο πια.

    Ευχαριστώ

    Κρητικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι να σου κανει η σκουπα,εδω θελει τσεκουρι και φωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 7.24΄Της 19-9:Λυπάμαι για τη σκληρή
    διπίστωση, που κάνεις, ΦΙΛΕ μου, αλλά
    θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου! Τώρα
    σε ότι αφορά ποιος είναι εκείνος, που θα πάρει το τσεκούρι και τη φωτιά, για
    να καθαρίσει τον τόπο από τα αλλοδα- πά, αλλά και κάτι δικά μας, ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ-ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!! Και το κακό είναι ότι δε φαίνεται "φως στο τούνε- λ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ?ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ,ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΥΣ?ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ?"ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΡΩΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ".{ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Κρητικέ, εκεί που λες "είτε Κρήτη λέγεται, είτε Ελλάδα", ξέχασες μια λέξη. Το σωστό είναι: "είτε Κρήτη λέγεται, είτε υπόλοιπη Ελλάδα". ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.