Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΛΩΡΙΝΑ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ....

... ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ Δεν ήταν Νίκη μιάς παράταξης εναντίον κάποιας άλλης. Ήταν μιά Nίκη της Ελ...

...
ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗΔεν ήταν Νίκη μιάς παράταξης εναντίον κάποιας άλλης. Ήταν μιά Nίκη της Ελλάδος και τηw Εθνικής μας Ελευθερίας και της Κυριαρχίας μας η οποία είχε στοχοποιηθεί χρόνια πριν από τον Σοβιετικό άξονα που συνέχιζε να προωθεί την λογική των Τσάρων και του Πανσλαβισμού στην πeριοχή μας. Ήταν μιά νίκη της Μακεδονίας που δεν αποσπάσθηκε τελικά από τον Εθνικό κορμό, όπως επεδίωκε δια λόγων και δι έργων το παράδοξο μέτωπο σλάβων εθνικιστών και κομμουνιστών. Αν δεν υπήρχε εκείνη η Νίκη δεν θα στερούμασταν μόνο τις ατομικές μας ελευθερίες και δεν θα είχαμε υποστεί μόνο την κοινωνική και οικονομική μας εξαθλίωση που θα έσπρωχνε τις δικές μας, μάνες, αδερφές και κόρες στα πορνεία της δυτικής ευρώπης... Αν δεν υπήρχε εκείνη η Νίκη θα είμασταν μιά Ελλάδα μέ σύνορα στα Τέμπη και θα συνορεύαμε με μιά χώρα που θα λεγόταν Μακεδονία και θα συμπεριελάμβανε εκτός από τα εδάφη των Σκοπίων και τα Ελεύθερα Μακεδονικά εδάφη. Τόσα πολλά σημαίνει εκείνη η Νίκη κι ας την απαξίωσαν ανάξιοι και άθλιοι του συστήματος με τις πρακτικές τους και την συμπεριφορά τους κι ας την πολέμησαν ιδεολογικά οι αμετανόητοι κι ας την αμαύρωσαν οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι με την στρατηγική τους.

Τον Αύγουστο του 1949 εκείνη η Νίκη ολοκληρώθηκε, με τις τελικές νικηφόρες μάχες του Ελληνικού Στρατού στο Γράμμο και το Βίτσι. Μιά Νίκη που δεν ανήκει σε καμιά πολιτική παράταξη, παρά μόνο στην Ελλάδα...

stoxos.gr

3 σχόλια

  1. Αυτή η ημέρα όμως δεν υπάρχει πουθενά στο ηλίθιο ελληνικό σχολείο, αντίθετα γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια η ημέρα του αναρχοκομμουνισμού. Τώρα τον προσεχή Δεκέμβριο, που θα ξανακαεί η Αθήνα, όλοι θα αναρωτιούνται γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΟΧΘΟΥ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ Ή ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ, ΑΠΟΚΤΗΜΕΝΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΛΗΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ.
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΙ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ "ΜΕΓΑΛΕΣ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Ή ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ - ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΠΧ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.
    ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΩΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΗ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΕΙΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΖ ΤΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΚΕ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ).
    ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΗΤΡΑΛΟΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ" ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΛΟΥΜΠΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΠΩΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ - ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΙ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ), ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ (ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ - ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ |(ΓΚΙΝΟΒΑ), ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΛΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ;)ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ - ΛΙΓΟΙ- ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΒΙΑΙΩΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ |(ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΗΜΑΞΟΥΝ) ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.
    ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ Ο ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ (ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑΛΤΑΣ, ΑΠΟΣΚΙΡΤΗΣΗ ΤΙΤΟ ΚΛΠ"). ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΗΘΕΙΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΜΙΑΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΕΥΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΠΡΟΦΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ) ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΣΜΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ (ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ (ΑΦΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ) ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι υπερ της Εθνικης Ενοτητας αλλα
    ας βαλουμε μερικα πραμματα στη θεση
    τους!Αγροτες και βιοπαλεστες πολεμη
    σαν και στους μεν και στους δε! Και
    κανενας Ελληνας δεξιος αριστερος δεν
    ηθελε διαμελισμο της Πατριδος Μας,
    πραγμα που αποδεδειγμενα επεδιωκαν
    τα ιθυνοντα ξενοκινητα μελη των κωμ
    μουνιστων! Εξαλλου ας αποδεχτουν επι
    τελους οτι ο αρχισυντροφος τους ο
    Σταλιν τους πουλησε, και παλι καλα
    γι αυτους τους γιατι πιος ξερει σε πια γωνια της Σιβηριας θα κατεληγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.