Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ...

Στο φύλλο του "Στόχου" 401 (30 Ιουλίου) γράφαμε για το φραστικό επεισόδιο της Γκατζούλη με την Ντόρα Μπακογιάννη...

Στο φύλλο του "Στόχου" 401 (30 Ιουλίου) γράφαμε για το φραστικό επεισόδιο της Γκατζούλη με την Ντόρα Μπακογιάννη...

8 σχόλια

  1. skeftomasteellinika,gr.να δειτε οι τουρκοι παρελασεις παντου σημαιες πολεμικα πλοια' τανκς αεροπλανα και ολα τα σπιτια ειχαν σημαιες.εδω γιατι οι παρελασεις μας ειναι τοσο λιτες
    ολα τους τα καναλια ειχαν πατριωτικα θεματα οχι σαν εμας που μας εχουν ριξει υπνωτικο..γραφει και για τον τρεμοπουλο οτι σπουδασε με λεφτα του σοροσ και οτι ειναι οργανο των αμερικανων ο προδοτης.αυτα να τα βλεπουν οι ψηφοφοροι του,για αυτο τετοιος ερωτας με τους μογγολους και τους γυφτοσκοπιανους.ερχεται η ωρα του ομως του ξεφτιλα που θα καλοπερασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ,ΑΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΙΕΣ ΑΙΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τους "διορισμένους" και τους "εγκάθετους" της λέσχης Μπίλτιμπεργκ και της Τριμερούς επιτροπής, εξωτερική πολιτική δεν γίνεται. Οι άνθρωποι αυτοί (π.χ. Θεοδώρα-Χριστοφιας κλπ.), έχουν τοποθετηθεί από τους εξουσιαστές σε θέσεις κλειδιά (πάντα βέβαια με την ψήφο του ειρωνικά αποκαλούμενου και "κυρίαρχος" Λαού, μιας και στα νεοταξικά μαθηματικά των"εκλογικών νόμων" το 42 τοις εκατό του 300 είναι 170), για να καταφέρουν να πείσουν τους Έλληνες ότι ο οποιοσδήποτε αγώνας είναι χαμένος.Όχι ότι οι υπόλοιποι είναι καλλίτεροι. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει όπως έλεγαν και οι παπούδες μας. Η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη. Αυτά τα ανθρωπάκια που να βρούν την αρετή και που να συναντήσουν την τόλμη. Στην Μπίλτιμπερκγ, στην Τριμερή ή στις Μασωνοστοές που συχνάζουν και παίρνουν τις εντολές τους. Η όλη κατάσταση θυμίζει την εποχή του 1453 όταν οι οπαδοί του Γενάδιου Σχολάριου (συμμαθητού και φίλου του Μωάμεθ Β') περιέτρεχαν στα στενά και στα τείχη της Κωνσταντινουπόλεως διαβρώνοντας το ηθικό των πολιορκημένων με κείνο το περίφημο "είναι θέλημα θεού η πόλις να τουρκέψει". Μόνο που δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να εξηγήσουν τίνος θεού. Αν δεν πάρουν θέση και αναλάβουν δράση αυτοί που πρέπει, ένα νέο 1453 είναι προ των πυλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μας απειλει ο νεος αρχηγος ναυτικου των τουρκων.[πηγη ελαμ. εθνικο λαικο μετωπο.] εχει παραγινει το χαλι το μαυρο με τατοια υπουργο που εχουμε τα χει κανει σκατα και αποσκατα και ολοι αλωνιζουν εις βαρος μας.ξεφτιλα το αλλο που διαβασα εσπασαν στο ξυλο ελληνα επειδη πηγε να αποτρεψει βιασμο σε καφετερια αλβανοι κακοποιοι το επραξαν ,σε λιγο δεν θα μπορουμε να βγουμε εξω με τετοια εγκληματικοτητα που υπαρχει.ντροπη και αποτροπιασμος για τη καταντια της ελλαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φταιει ουτε αυτη η πουλημενη ουτε ο "πρωθυπουργος"του μουρδελοελλανισταν.Οι γραικυλοι κατοικοι που νομιζουν οτι αυτο ειναι δημοκρατια και καμαρωνουν σαν γυφτικα σκεπαρνια και γλυφουν σαν ειλωτες τους προδοτες που ζουν σαν βασιλιαδες, αλλα ειναι αντι βασιλικοι!!
    Η Ελλας εχει προδοθη και μονον μια επανασταση θα μπορεση ισως να ελευθερωση το Εθνος απο τους προδοτες.Μεχρι τοτε ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ (οπως σας λενε και τα αφεντικα σας).
    Προσωπικα ειμαι ετοιμος με τα οπλα παρα ποδας, να σφαξω τους εχθρους μας αλλα και ελληνες διοτι η σηψης ειναι βαθεια και ο Ελληνικος κορμος χρειαζεται ακρωτηριασμο.
    Δυστυχως!Αλλα η πατρις υπερανων παντων.
    Εντολη του γερου του μωρια αλλωστε!
    Κατι ηξερε ο Γ.Παπαδοπουλος που εκλεισε την φωλια του κακου,για 7 χρονια,και οι Ελληνες εζησαν για 7 χρονια σαν ανθρωποι.
    Ολοι οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και με τον ΣΤΟΧΟ στο προσκεφαλο ας διωξουμε ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ τους εφιαλτες δεξιους (ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ δεξιους βεβαιως)και τα καθηκια των λοιπον στοων(κομματα).
    ΄ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΙΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ.... ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑΣ .... ΘΑ ΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΜΑΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PRAKTORAS TVN AMERIKANVN O TREMOPOYLOS KAI SPOYDASE ME LEFTA TOY SOROS......PRODOTH UA SE KREMASOYME STA IMIA APO TH GLOSSA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να τον κρεμασουμε απο τα αρχ... αν εχει φυσικα η συκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.