Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

... ΕΦΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ...

...
ΕΦΕΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ
...




5 σχόλια

  1. Mπραβο στους Ελληνες της Κυπρου, μπραβο στα παιδια που δεν σκυβουν το κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκλονιστικα βιντεο-απαντηση σε ολους εκεινους που ψεγουν τα νειατα της Ελλαδος για αδιαφορια και τεμπελια.
    Πως να μην αισθανομαστε υπερηφανοι και αισιοδοξοι οταν απο την μια ακρη της Ελλαδος στην αλλη νεα παιδια βγαινουν στους δρομους και φωναζουν για την Κυπρο μας,για την Μακεδονια μας,για τα ιερα και οσια της φυλης μας;
    Απλυτοι,προδοτες "προοδευτικαριοι" της Αριστερας πηρατε αλλη μια δυναμικη απαντηση στην ανθελληνικη προπαγανδα σας,τα νειατα της Ελλαδος βρισκοντε απεναντι σας και θα ειναι,συντομα,οι αυριανοι τιμωροι σας.
    Τιποτα δεν μπορει να σταματησει το ποταμι του Ελληνισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΤΖΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε προβοκάτσια αποδίδεται, εκ πρώτης όψεως, η ανάρτηση τριών τουρκικών σημαιών στην Πάφο, χθες, ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής του 1974. Οι δύο σημαίες είχαν αναρτηθεί στην αερογέφυρα των Κονιών, μία στο ρεύμα προς Λεμεσό και η άλλη στο ρεύμα προς Πάφο. Οι σημαίες εντοπίστηκαν από πολίτες στις 6:00 το πρωί και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία τις αφαίρεσε. Μισή ώρα αργότερα εντοπίστηκε ακόμη μία τουρκική σημαία αναρτημένη σε σιδερένιο ιστό στο λόφο της Μαραθούντας, στο σημείο που είχε καταπέσει ελικόπτερο MI-35 της ΕΦ, πριν από τρία ακριβώς χρόνια. Στο σημείο υπάρχει μνημείο εις μνήμη του σμηναγού Α. Παπασωζώμενου και του Ρώσου πιλότου Γιούρι Ολεϊνίκ.
    Αμέσως άρχισαν έρευνες και από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι πρόκειται για έργο ανεγκέφαλων που ήθελαν να προκαλέσουν την ημέρα της επετείου της τουρκικής εισβολής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σημαίες είχαν αγοραστεί από κατάστημα στη Λεμεσό που εμπορεύεται σημαίες όλων των κρατών. Η Αστυνομία όμως δεν αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο να πρόκειται και για έργο Τούρκων ή Τουρκοκυπρίων, κάτι που θεωρείται πολύ απομακρυσμένο.

    εφ. ΠΟΛΙΤΗΣ, 21/07/2009, σ. 24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγγες πρέπει να κάνω κατι για να μην μου
    εμφανιζει το βιντεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.