Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!)

... ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ... Πολιτική απόφαση για την...

...
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
...
Πολιτική απόφαση για την εξόντωση του Εθνοφρουρού που πριν λίγες μέρες μπήκε στα κατεχόμενα και ξεβράκωσε ένα φυλάκιο του κατακτητή, αποσπώντας στρατιωτικό υλικό και την σημαία του φυλακίου. (Διαβάστε εδώ)

Σύμφωνα με ασφαλή πληροφόρηση από την Κύπρο, η Κυβέρνηση Χριστόφια και σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο του νησιού, αποφάσισαν ήδη σκληρή τιμωρία στο παληκάρι μας, ενώ κάποια παπαγαλάκια τους ξεκίνησαν να συκοφαντούν την ενέργεια του Ελληνόψυχου, διαρρέοντας ανακρίβειες περί στοιχημάτων και άλλων παρεμφερών απαξιωτικών της πράξης του. Η αλήθεια όπως από τον ίδιο τον Εθνοφρουρό εκφράζεται, είναι πως η ενέργεια του ήταν μιά ενέργεια συνείδησης, ένα τάμα, γνωστό στο φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον, που έχει άμεση σχέση με τον θάνατο των προγόνων του, το μαύρο καλοκαίρι του 74 στην Κύπρο.

Ο Εθνοφρουρός κρατείται ακόμη στο πειθαρχείο της Αθαλάσσας και η κρατησή του εκεί θα συνεχιστεί τουλάχιστον επί 20ήμερο, μέχρι δηλαδή να περάσει Στρατοδικείο και πειθαρχικό και θα εκτίσει την ποινή του -που έχει προαποφασισθεί ως παραδειγματική- σε πολιτικές φυλακές.
Η συμπαράσταση στον Ελληνόψυχο Εθνοφρουρό στην Κύπρο και στην Ελλάδα οργανώνεται. Ήδη φορείς του Πατριωτικού χώρου βρίσκονται σε συνεννόηση για τον καθορισμό του πλαισίου δράσης, ενώ αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Λευκωσία. Παρακολουθούμε κάθε πτυχή και εξέλιξη του θέματος καλώντας όλους σε εσάς να πράξετε ανάλογα για να κλιμακωθούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία οι πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για την αποτροπή της εξόντωσης του Εθνοφρουρού. Επιτέλους... είναι ώρα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ...
"ΣΤΟΧΟΣ"


14 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ !
    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ.. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

    ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ma i koumounistes ehoun sto ematous tin prodosia. diladi san ti perimenate apo ton hristofia. koumoukistis tis dekaras opos olitous ke syniditi prodotes.gia na gini proedros tis kyprou, prepi na kani oti tou poun afti pou plirosan gia na gini proedros. ke afti pou plirosan misoun tous ellines oso tipotes alo ston kosmo. vriskoun lipon kati poulimenes synidisis ala hristofia ke seligo i ellines to genos tha xehasoun to doxa ton theo ke tha fonazoun voitha panagia mou. o dimitrakopoulos ehi pi ena poli oreo rito. min stirizis tis elpide sou ston theo dioti ke aftos oudamou strizete stiriksetes ston eafton sou ke o theos ine synfonos mazisou. to pedi tha to dikasoune giati etsi theloun i misellines na mas kopsoun ta ftera opote na min mporoume na petaxoume gia na imetha pio efkoli lia gia ta nihia tous. to kako gia aftous omos ine pos den tha to kataferoune pote.ke ta erthi i ora pou tha plirosoun me poli ema gia oti mas ehoun kani.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ(ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ(ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ KARAMAN-ALLI) ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΧΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ...

    Δεν υπήρξε ''κλοπή'' της σημαίας;

    Διαψεύδει ο ''εκπρόσωπος της προεδρίας'' του ψευδοκράτους Χασάν Ερτσακιτζά, την υφαρπαγή από Ελληνοκύπριο εθνοφρουρό της τουρκικής σημαίας, που βρισκόταν σε φυλάκιο των κατοχικών δυνάμεων στη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στη Λευκωσία.



    Όπως ανέφερε ο κ. Ερτσακιτζά σήμερα σε δηλώσεις του στα κατεχόμενα, δεν υπήρξε ''κλοπή'' της σημαίας, η οποία ευρίσκεται στον ιστό του φυλακίου, είναι όμως αλήθεια ότι είχε παρθεί, την περασμένη Πέμπτη, κάποιο υλικό από το συγκεκριμένο στρατιωτικό σημείο.



    Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Ερτσακιτζά δήλωσε, επίσης, ότι το υλικό αυτό έχει επιστραφεί μέσω των Ηνωμένων Εθνών, όμως δεν περιλαμβανόταν σημαία σε αυτό.



    Το να αφαιρεθεί η σημαία από τον ιστό, χωρίς να γίνει αντιληπτό από άλλα στρατιωτικά φυλάκια της περιοχής, είναι κάτι που αποκλείεται, είπε ο κ. Ερτσακιτζά.



    Λόγω της καλής τους διάθεσης, όπως υποστήριξε ο κ. Ερτσακιτζά, δεν υπήρχε στρατιώτης στο φυλάκιο εκείνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά η κατάσταση τώρα, μετά το συμβάν, έχει αλλάξει και στο σημείο εκείνο έχει τοποθετηθεί στρατιώτης.



    Δεν έγιναν διαβήματα προς την ελληνοκυπριακή πλευρά, είπε ο κ. Ερτσακιτζά, επειδή έχει διαταχθεί πειθαρχική έρευνα για το στρατιώτη που αφαίρεσε το υλικό και οι Τουρκοκύπριοι θεωρούν πως η ''ελληνοκυπριακή πλευρά'' έχει προβεί στις αναγκαίες ενέργειες.

    iKypros

    14/04/2009
    http://www.ikypros.com/cgibin/hweb?-A=53081&-V=ikypros&w=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΚΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΛΟΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ;
    AΣΦΑΛΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο για την συμπαράσταση του ΣΤΟΧΟΥ στον Ελληνα. Ειναι δείγμα της Ελληνικότητας που φυλλάμε στην ψυχή μας εναντι όποιων σχεδίων ετοιμάζονται για την Κύπρο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΤΡΟ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ 1973.ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.ΜΑΤΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΑ ΣΟΥ.ΦΥΓΕ ΜΕ ΗΡΩΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ.

    Ο.Ε.Ν ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσπαθουσα να καταλαβω γιατι συχαινομαι τον Χριστοφια εξω απο το οτι ειναι μπολσεβικος και ιδου η αποκαλυψη: το κρανιο του θυμιζει σημιτη και ουχι νορμαλ Ευρωπαιο (αντιθετα δυστυχως απο τον Ταλατ). Αυτο εξηγει γιατι εχει βαλθει να καταστρεψει ενα κομματι της Ελλαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα να δεις που το παλληκάρι διώκέται γιατι πήρε λάφυρα απο ένα ΠΑΡΑΝΟΜΟ στρατόπεδο του ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ!

    Τί ξεπουλημένοι είναι αυτοί του ΑΚΕΛ ρε 'σεις! Αυτοί θα φυλάκιζαν και τον Ισαάκ και το Σολωμού αν ζούσαν για χάρη των τουρκαλάδων κατακτητών!

    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ ΜΑΣ !!!
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ ΚΟΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ
    ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ,
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ

    ΜΟΛΟΣΣΟΣ ΑΠΟ ΗΠΕΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλοι βλέπουν το πράγμα διαφορετικά.
    Πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι ανθέλληνες αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ti grafete kai grafete
    ate bgalte anakinosi
    na kanoume diamartiria stous dromous
    oloi stous dromous
    na min to kano monos mou
    kai na gino monos rezili

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pos tha ton boithisoume emeis oi ellhnopsyxoi;me kapion trapeziko logariasmo;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pos tha ton boithisoume;yparxh kapios trapezikos logariasmos;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΗΡΕΜΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.
    ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ,ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ,ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ,ΑΣΤΕΙΑ ΚΤΛ

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.