Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

.... ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΛΑΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ . .. Στο πειθαρχίο της Λευκωσίας στ...

....
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΛΑΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
..
Στο πειθαρχίο της Λευκωσίας στην Αθαλάσσα βρίσκεται κρατούμενος ο Εθνοφρουρός που σύμφωνα με κυρπιακά μέσα, ξεβράκωσε τουρκικό φυλάκιο, αποσπώντας με καταδρομική ενέργεια νυχτερινές ώρες, εξαρτήσεις, γεμιστήρες, ένα όπλο και την τουρκική σημαία του φυλακίου αφού την υπέστειλε. Ο Εθνοφρουρός υπηρετεί στην πράσινη γραμμή και συγκεκριμένα παρά τον ποταμό Πεδιαίο, στον Άγιο Ανδρέα. Διέσχισε την κοίτη του ποταμού εισήλθε στον κατεχόμενο τομέα και έδρασε κατά του τουρκικού φυλακίου.

Οι Ελληνόψυχοι ήδη εκδηλώνουν ενεργή συμπαράσταση στον Εθνοφρουρό μας που με αρκετή τόλμη φιλοδώρησε με ένα σοβαρό ψυχολογικό πλήγμα τον εχθρό, που πρέπει επιτέλους να νοιώσει ότι δεν βρίσκεται σε εδάφη ασφαλή για αυτόν... Και πως μπορεί άλλωστε να είναι ασφαλή -ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΑ- για τον εχθρό τα κατεχόμενα από αυτόν εδάφη; Η συμβολική αυτή ενέργεια του Εθνοφρουρού βρίσκει ήδη απήχηση στις τάξεις των στελεχών της Εθνικής Φρουράς και του Ελληνικού Στρατού, αλλά μην περιμένετε καμιά δημόσια ομολογία για αυτό. Ίσα ίσα... Γι αυτό και από σήμερα το βράδυ έξω από το πειθαρχείο της Λευκωσίας βρέθηκαν Ελληνόψυχοι της "Πρώτης Γραμμής" σε ένδειξη αλλυλεγγύης και διαμαρτυρόμενοι για την κράτηση του.

Η επαφή των Ελληνόψυχων της Κύπρου με το θέμα θα είναι διαρκής και επίμονη και η συμπαράσταση των αδερφών τους που βρίσκονται στην Ελλάδα δεδομένη, με όποιον τρόπο και εαν χρειαστεί.

30 σχόλια

  1. POPO RE PAIDIA SIGNWMI GIA TIN EKFRASI ALLA K"ULWSA TWRA !!!
    AUTA EINAI !
    MPRABO ELLHNA SYNAGWNISTH, EIMASTE DIPLA SOU, AS AKOLOU8ISOUN KIALLOI TO PARADEIGMA SOU !
    TOURKOI MOGGOLOI 8A PE8ANETE OLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ...
    NA ΤΡΩΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ.

    ΜΠΙΣΜΠΙΚΑ(ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΥΑΛΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ) ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΑΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ.ΣΤΙΣ 10 ΜΑΙΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ( ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού δημοσιεύθηκε το σκηνικό αναγκαστικά έπρεπε να καταδικάσει το γεγονός.
    Αλλα το θέμα δεν είναι αυτό αλλα το οτι ξεγύμνωσε τα μογγόλια και ξεμπρόστιασε τους τρομολάγνους-υμνητές του "ανίκητου"τουρκικού στρατού.

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε εμπόλεμη κατάσταση δεν είναι;
    Άρα μόνο για το ότι παράκουσε εντολές μπορούν να του φορτώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα κατα ΠΟΥ να μουτζώσω; Αντί να επαινέσουν το τόλμημα και να αναζη-τήσουν ΜΙΜΗΤΕΣ, τιμώρησαν τον τολ- μήσαντα! Κάτι τέτοιοι ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ την
    Κύπρο αμαχητί και ΠΗΡΑΝ στο λαιμό τους Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους!
    Ελπίζω πως γρήγορα θα καταλάβουν το
    λάθος τους αλλιώς θα είμαστε άξιοι της ΤΥΧΗΣ μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΠΕ!!!!!!!!Α ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΘΑΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΣΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ, ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΡΤΙΩΤΗ, ΑΞΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα δεν είχε πάρει εντολή για να κάνει κάτι τέτοιο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχει κάτι στον στρατό που λέγεται πειθαρχία και υπακοή στους ανωτέρους. Αν κάνει ο κάθε ένας του κεφαλιού του δεν έχουμε στρατό, έχουμε αναρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η τουρκική παρουσία και η τουρκική σημαία βρίσκονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο νησί. Όπως παράνομη είναι και η τουρκική εισβολή και η συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

    Συνεπώς ΔΕΝ πρέπει να διωχθεί για το κατέβασμα της Τουρκικής σημαίας. Ο εξοπλισμός κράνη κλπ) αφαιρέθηκε από τον ΠΑΡΑΝΟΜΑ εβρισκόμενο στην Κύπρο τουρκικό στρατό κατοχής.

    Ας στηριχθεί και νομικά το γενναίο παλικάρι. Αντί να περάσει στρατοδικείο ο στρατιώτης θα πρέπει να περάσουν οι υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και πολιτικοί που συνεχίζουν να ανέχονται την παράνομη Τουρκική κατοχή ελληνοκυπρικών εδαφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Γ.ΚΑΨΑΛΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΤΟ ΛΑΦΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΠΤΕΡΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ .

    Ο.Ε.Ν ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΩΡΕ. ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΨΟΦΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΑΣ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στὸν ΗΡΩΑ ποὺ κατέβασε τὴν ΚΑΤΟΧΙΚΗ σημαία τοῦ ΑΤΤΙΛΑ.

    ΝΕΟΣ ΓΛΕΖΟΣ καὶ ΣΑΝΤΑΣ.

    ΑΙΣΧΟΣ στοὺς ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ποὺ ἐπέστρεψαν τὸ λάφυρο στοὺς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ἐκλιπαρώντας δουλικῶς συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ !!!
    ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ . ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ , ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ !!!
    ΕΥΓΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ . ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ!!!
    ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΤΣΟΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παράδειγμα προς όλους μας ο Εθνοφρουρός. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ τού αξίζει και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες. Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή. Το Έθνος αρχίζει να αντιδρά στον αφανισμό του.

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Re paidia auto to "OEN to geraki ths 8rakhs" ti einai? Einai kapoia organwsh? Pws mporw na ma8w kai egw h'na ginw melos? An kapoios mporei na mh dwsei stoixeia, tote mporw na dwsw kapoio e-mail mou giati katalabainw pws to site parakolou8eitai kai apo brwmera skoulikia pou psaxnoun gia plhrofories.

    Euxaristw kai sugnwmh gia ta greeklish mou

    Xristodoulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τον ΚΑΡΑΒΑΝΑ που πήγε στυγνά και «κάρφωσε» το παλικάρι τι έχετε να πείτε αδέλφια;;;
    Είναι αυτοί αξιωματικοί άξιοι να φέρουν το εθνόσημο;;;; ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ firefighter

    ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ,ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ Ε/Κ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΑΦΥΡΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΜΕΤΑ ΕΙΔOΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤHΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ Ο ΤΑΛΑΤ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΣΑΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ. ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ . ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΒΕΒΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!
    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.....ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΗΓΕΤΕΣ.ΗΓΕΤΕΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΦΤΩΧΟΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σου βγαζουμε το καπελο ΣυνΕΛΛΗΝ Εθνοφρουρε.
    Μου θυμισες τα λογια του Στρατηγου Μακρυγιαννη."Ενας και να μεινη το Εθνος δεν θα χαθει".
    Μην φοβασε τα εργα των κομματων και της ψευτοφασιστικης δημοκρατιας των,μετριμενες οι μερες των διοτι ο καιρος γαρ εγγυς.
    Ε.Α. ΛΟΚ
    Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ14 Απριλίου 2009 στις 3:09 μ.μ.

    ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ , ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΔΩΜΕΝΑ....ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ , ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ....
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ Η ΗΡΩΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ....ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ....
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ Ο ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΘΕΝ "ΙΣΧΥΡΟ" ΕΧΘΡΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ "ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ" ΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ???
    Υ.Γ. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!!! ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ!!
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΣΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!!
    (συγνωμη, βρε παιδια αλλα την ροχαλα απο το φτυσιμο δεν επρεπε να του την δωσω, γιατι σε τετοιους ανθρωπους χωρις πατριωτικες αναστολες εναντι της προδοσιας της πατριδας τους πανε παντα χαμενες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπραβο στο συννεληνα.θανατος στους τουρκα λξησδε και στου απλυτους και στους καθαρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Tourkoi mounia den pethenoume i KYPROIS EINAI ELLINIKH EIMASTE EDW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αιμα Τιμη Χρυση Αυγη ερχομαστε και ειμαστε αυτο που φοβαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. mpravoooooooooooooo makari na imastoun oli etsi ke den tha ixamen vromoskilla sti kipro

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.