Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ...

... ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ - ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ UMD ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ; Ολική είναι καταστ...

...
ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ - ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ UMD ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ;

Ολική είναι καταστροφή της ιστορικής Εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης στην μητρόπολη του Ελληνισμού της Αυστραλίας Μελβούρνη. Στις 3 και μισή τα ξημερώματα –άγνωστος αριθμός ατόμων- επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ στην αίθουσα τελετών του ιστορικού ναού με αποτέλεσμα την έκδήλωση πολύ μεγάλης πυρκαγιάς με φλόγες που ξεπερνούσαν τα 20 μέτρα, η οποία προκάλεσε την κατάρρευση της στέγης και συνολικές ζημιές 1 εκατομμυρίου ευρώ. Ανάστατη είναι όλόκληρη η Ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας, που ετοιμάζεται για την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση. Η χρονική συγκυρία πρέπει οπωσδήποτε να ληφθεί υπόψιν...
Η επίθεση αυτή κατά της ιστορικής εκκλησιάς μας είναι πολύ πιθανόν να συνδέεται με την δράση εξτρεμιστών γυφτοσκοπιανών εξτρεμιστών, αλλά και κάθε άλλο ενδεχόμενο δεν πρέπει να αποκλεισθεί αφού η επίθεση συνέπεσε με τις χθεσινές επιθέσεις σε εκκλησίες και μητροπολιτικούς ναούς της Ελλάδος. Εμείς πάντως δεν είμαστε σε θέση να αποκλείσουμε και συνδυασμένες τακτικές, μέσω διαδρομών που έχουμε διαπιστώσει και καταγγείλει.
(Στις φωτογραφίες η εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στην Μελβούρνη πριν την καταστροφή της)

7 σχόλια

  1. λέτε ότι το χτύπημα δεν θα μείνει αναπάντητο. Διερωτώμαι:
    1) Σε ποιον θα το "απαντήσετε", αφού δεν ξέρετε τους ενόχους.
    2) Ποιος και πώς θα το απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν... Ξεκινώντας ανάποδα, αναρωτιόαστε γιατί κάνεις την δεύτερη ερώτηση αφού ήδη -στο μυαλό σου- έχεις απαντήσει σε αυτή από την πρώτη ερώτηση με εκείνο το από εισαγωγικά περικυκλωμένο "απαντήσετε"... Παρ' όλα αυτά παραμένουν αναπάντητα, στο μυαλό σου πάντα, κάποια σκέλη ερωτήσεων και από κάθε ερώτηση. Δηλαδή... Σε ποιόν? αφού δεν γνωρίζουμε το δράστη και πως θα απαντηθεί. Δηλαδή μας λες... ξέρω ποιός, ΕΣΕΙΣ αλλά πείτε μου και πότε και πως και σε ποιόν θα ανταποδωθεί το χτύπημα.

    Και ερωτάμε εμείς... Εαν στη συλλογιστική σου υπάρχει κάποια λογική και είμαστε εμείς οι μελλοντικοί δράστες μιας υποθετικής ενέργειας -απάντησης- που ήδη σχεδιάζουμε χωρίς να ξέρουμε τον στόχο- τότε, πως μας ζητάς να σου αποκαλύψουμε ΔΗΜΟΣΙΑ τόσο σημαντικές λεπτομέρειες του σχεδίου μας;

    Για να σου λύσουμε όμως ΟΛΕΣ τις απορίες, με τον τίτλο απλά ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ -όπως έχουμε κάνει και πολλές φορές ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ στο παρελθόν- και η οποία εδράζεται στις εμπειρίες μας σε παρόμοια περιστατικά που έχουν συντελεστεί χωρίς ίσως ποτέ να μάθεις, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, που δεν λειτουργούν ΔΙΑΡΚΩΣ και ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ με θέματα συγκεκριμένου ενδιαφέροντος.

    Όσο για τους δράστες, ακόμη και αν δεν συλληφθούν για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη της Αυστραλίας, ακόμη και αν δεν ταυτοποιηθούν σε προσωπικό επίπεδο, αρκετά γρήγορα θα είναι αρκετοί αυτοί που θα γνωρίζουν τα κίνητρα τους και το εφαλτήριο δράσης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΑΚΟΜΑ;
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ . Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ.

    ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ
    ΣΤΟΧΕ ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ.
    Εθνοφρουρός εισήλθε σε τουρκικό φυλάκιο

    Αφαίρεσε τουρκική σημαία και αλεξίσφαιρο γιλέκο

    Παράτολμος εθνοφρουρός που υπηρετεί στην πράσινη γραμμή και συγκεκριμένα παρά τον ποταμό Πεδιαίο, στον Άγιο Ανδρέα, διέσχισε την κοίτη του ποταμού και εισερχόμενος μέσα σε τουρκικό φυλάκιο, αφαίρεσε τουρκική σημαία και αλεξίσφαιρο γιλέκο.
    Ο εθνοφρουρός συνελήφθηκε και η σημαία και το γιλέκο επεστράφησαν στα Ηνωμένα Έθνη για να παραδοθούν στους Τούρκους.

    iKypros
    10/04/2009
    http://www.ikypros.com/cgibin/hweb?-A=52871&-V=ikypros&w=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου ρε στόχε μεντιουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ"

    Μάλιστα, τώρα γίνατε σαφείς και κατανοητοί. Εύχομαι να επαληθευθείτε και πάλι, πράγμα καθόλου απίθανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kairos na arxisoume ton agona kata kapoion slabon kai moggolon den nomizete?Ekei stin Aystralia prepei epitelous na organo8oume kai na apantisoume stis Proklhseis ton Skopianotourkon (gnosta filarakia).NYN YPER PANTON O AGON.
    Kante tous na metaniosoun pou ksekinisan ton Polemo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.