Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΟΓΛΟΥ "ΝΙΚΗΤΕΣ" ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Πλήρης η αποτυχία των "Ανανιστών", που χρόνια τώρα επιχειρούν να μας πείσουν ότι έχει αλλάξει το κλίμα και η κατάσταση στα κατεχόμ...

Πλήρης η αποτυχία των "Ανανιστών", που χρόνια τώρα επιχειρούν να μας πείσουν ότι έχει αλλάξει το κλίμα και η κατάσταση στα κατεχόμενα και ότι τώρα είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για να... λυθεί το "κυπριακό"! Όσοι προσπαθούν να ξεπουλήσουν την Κύπρο σε τούρκους και εγγλέζους -μετατρέποντας μάλιστα τους θύτες κατακτητές σε... θύματα της τουρκικής προπαγάνδας- έσπασαν για τα καλά τα μούτρα τους με το αποτέλεσμα που έβγαλαν οι κάλπες στα κατεχόμενα. "Νικητές" οι σκληροί εθνικιστές του Έρογλου! Και έχουμε την εξής απλή ερώτηση: αφού οι "τουρκοκύπριοι" έχουν αλλάξει και μαζί τους έχει αλλάξει και το κλίμα, πώς λοιπόν επέλεξαν να εκλέξουν τον εθνικιστή Έρογλου και μάλιστα με αυτοδυναμία και όχι κάποιον άλλον "μετριοπαθή" (όπως παρουσιάζουν οι δικοί μας τον Ταλάτ). Και μόνο η φωτογραφία απο σχολείο των κατεχομένων που μετατράπηκε σε εκλογικό τμήμα θα σας πείσει για την περιβόητη... αλλαγή που μας πλασάρουν. Ο Κεμάλ σε περίοπτες θέσεις σε όλα τα σχολεία των κατεχομένων! Και οι δικοί μας οι χάνοι επιμένουν πως κάτι έχει... αλλάξει!

6 σχόλια

  1. THA SAS PARAKALESO POLI OHI I DIKIMAS I HANI. I HANI POU ENKATHIDRIOUN KATHE 4 HRONIA I MASSONI ME TIN VLAKIA TIN DIKIMAS NA TREXOUME NA TOUS PSIFISOUME MIPOS XEMINOUME APO NTAVANTZIDES. KE TO HIROTERO STIN SKEPSIMAS; DEN MPOROUME NA ANEHTHOUME POS MINAME HORIS PROAGOGOUS. LIPON. OTAN O PSIFOFOROS GINETE OPADOS OPIANOUDIPOTE KOMATOS" TOTE DEN PSIFIZI GIA TO KALO TOU SYNOLOU ALA GIATI ETSI VOLEVI AFTON.EAN LIPON DEN DIANOITHI POS PREPI NA ALAXI LOGIKI KE TAKTIKI O TANATOS TOU DEN APEHI POLI MAKRIA. KE IDIKOTERA OTAN PARAKOLOUTHI GIA TIN ENIMEROSI TOU TA TILEOPTIKA KANALIA TON PAGKOSMIODIALITON. I DE IPOTAGI TON ELLINON STOUS PANGKOSMIOITES ARHISE APO TO 1955 ME TON XERIZOMO TON ELINON TIS POLIS" KE TO 1974 I KYPROS INE MAKRIA GIA OSOUS DE EHOUN PATHI AMNISIA AKOMA. GIATI I POLI TOUS ANAKIRIXAN ETHNARHES.. (EAN LIPON I ETHNARHES INE ETSI TOTE POS INE I PRODOTES;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Έρογλου θα σώσει την Κύπρο από τον Χριστόφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ (ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΙ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ) ΣΤΟ ΙΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι περιμένατε ;
    Ο Ταλάτ τους χαλούσε τα ΝΕΑ σχέδια τους Τουρκαλάδες στην ΑΓΚΥΡΑ με την έννοια ότι ήθελε διζωνική και ότι άλλο.
    Όμως μην ξεχνάτε πλέον ότι τα δεδομένα άλλαξαν και η τουρκιά είναι ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Γι αυτό και έχει ανοίξει τα πλοκάμια της και ότι αρπάξει.
    Αυτό κάνει, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για εμάς, τον τελευταίο καιρό και τα δικά μας τα ζώα τους θέλουν στην Ε.Ε και δεν μιλάμε και δεν απαντούν με τον ίδιο τρόπο.

    ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,(Ελλαδιτες-Κυπριοι) ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.Δυστυχώς τα δικά μας τα χαϊβάνια που ψήφισαν τον Χριστόφια να τα βλέπουν αυτά. Αλλά και πάλι δεν νομίζω να καταλαβαίνουν. Αλλά και ποιον να έβγαζαν;;;
    ΕΝΑΣ ήταν ο ΤΑΣΣΟΣ !!!
    Ξυπνάτε ΕΛΛΗΝΕΣ……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 20/4/09 3:45 μμ

    Ανάθεμα κι αν μπορώ να βγάλω νόημα. Τούρκος είσαι ρε συ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι "ανανιστές" της Ελλάδος και της Κύπρου είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους πανταχού "αυνανιστές". Ξεχνούν φαίνεται την παροιμία που λέει ότι: "ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του, ούτε την γνώσι άλλαξε, όυτε την κεφαλή του."
    και μας έχουν φάει τ'αυτία με την ευρωπαϊκή "προοπτική" της Τουρκίας. Αν είναι "μάγκες" και σίγουροι για την πολιτική τους, ας κάνουν ένα δημοψήφισμα για να απαντήσει ο Ελληνικός Λαός πάνω σ'αυτό και τότε θα δουν πόσα απίδια χωράει ο σάκκος. Πατριώτες!Αν μπορέσουμε και φτάσουμε το ποσοστό αποχής (ούτε λευκό ούτε άκυρο. ΑΠΟΧΗ) στις ερχόμενες εκλογές στο 100%, τότε θα έχουμε απαντήσει σε όλα τα δημοψηφίσματα που δεν έγιναν και οι αποφάσεις ελήφθησαν ερήμην. Έχουμε το σθένος να τους φτύσουμε έστω και για μια φορά;; Ή θα τρέχουμε πάλι σαν λαχανιασμένα σκυλάκια για το "ρουσφετάκι";;; Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.