Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ... ΤΩΡΑ!

... ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ "ΑΤΤΙΚΗ" ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ... Μα καδρόνια και πέτρες, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στον σταθ...

...
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ "ΑΤΤΙΚΗ" ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ
...
Μα καδρόνια και πέτρες, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στον σταθμό "Αττικής" του "Μετρό" και του ΗΣΑΠ, με καταστροφές εκδοτηρίων, κουβουκλιών κλπ και πάλι στο όνομα της άτυχης Κούνεβα. Η ομάδα των κουκουλοφόρων κατέλαβε προσωρινά και τον χώρο ελέγχου του σταθμού από όπου πραγματοποιούσαν μέσω τον μεγαφώνων "ανακοινώσεις"...

10 σχόλια

  1. Χέστηκαν για την Κούνεβα, τα κωλόπαιδα! Α ρε να μην υπάρχει κράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικο το βρισκω.Ο πατριωτικος χωρος δεν εχει την δυναμη ουτε να πει το ονομα του.Θα επρεπε να υπαρχουν ομαδες που να κοβουν κεφαλια με τσεκουρια την στιγμη που οι αναρχοκομμουνιστες εμφανιζονται,που γραφουν συνθηματα,που καταστρεφουν.Απλα θα συλλαμβανονταν αμεσως απο το μαρξιστικο κρατος στο οποιο ζουμε τα τελευταια 40 χρονια.Οσο για την Κουνελοβα δεν μου καιγεται καρφι,θα μπορουσε να ειναι και προβοκατσια,τα αριστερα κοπρανα ξερουν απο αυτα.Αμα δεν της αρεσε η εργοδοσια ας πηγαινε στην τριτοκοσμικη Βουλγαρια να κανει μαγκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα το απόγευμα μια ομάδα 80 περίπου συντρόφων/ισσών κατέλαβε για 1,5 ώρα τον σταθμό Αττικής σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα. Ο συγκεκριμένος σταθμός επιλέχτηκε επειδή είναι κεντρικός στο σύστημα συγκοινωνιών της πόλης, έχοντας Μετρό, Ηλεκτρικό, αλλά και πολλές γραμμές λεωφορείων να διέρχονται από αυτόν για την δυτική Αθήνα.

    Κατά την διάρκεια της δράσης μοιράστηκαν 3.000 προκηρύξεις αντιπληροφόρησης, ενώ ταυτόχρονα καταλήφθηκαν και τα σταθμαρχεία του Μετρό και του Ηλεκτρικού, από τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις των οποίων διαβαζόταν και το κείμενο. Επιπλέον, τόσο στις αποβάθρες του Ηλεκτρικού, όσο και σε αυτές του Μετρό, καλύφθηκαν με πλαστικές σακούλες τα ακυρωτικά μηχανήματα ώστε -έστω και για λίγο- οι συγκοινωνίες να πραγματοποιούνται χωρίς αντίτιμο.

    Το τετρασέλιδο κείμενο της παρέμβασης επιχειρεί να κάνει μια συνολική ανασκόπηση των γεγονότων που σχετίζονται με την δολοφονική επίθεση στην Κωνσταντίνα, τα συμφέροντα των εταιρειών καθαρισμού, το κλίμα τρομοκρατίας στους/στις εργαζόμενους/ες, τις τακτικές παραπληροφόρησης και χειραγώγισης της ιστορίας από τα ΜΜΕ, την κρατικοδίαιτη συνδικαλιστική γραφειοκρατία και τους μπάτσους. Αλλά και επιπλέον επιχειρεί να αρθρώσει λόγο και για μια από τις πιο σκοτεινές πτυχές της πραγματικότητας που βιώνουν οι εργαζόμενενες: της σεξουαλικής παρενόχλησης και των βιασμών.

    Το κείμενο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ (έχει αναρτηθεί σε μορφή pdf) ή μπορείτε να το διαβάσετε στην ενότητα έντυπα του indymedia.

    ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ! ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζητω η νεα δημοκρατια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κούνεβα ήταν "άτυχη" λοιπόν; Μήπως κατά ... τύχη έπεσε στη λίμνη με το βιτριόλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κανει που σε πηγαν δωρεαν βολτα με το μετρο παραπονιέσαι κιόλας...
    Ολα για Ολους και ΔΩΡΕΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετανάστες είναι σίγουρα με δικά μας κωλόπαιδα....Αυτοί είναι σαν τις βδέλες....οι 2_3 κάνουν καλό στο αίμα οι πολλές σου το πίνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν λέτε πως οι "αναρχικοί" που έκαναν την επίθεση (τουλάχιστον την πρώτη) μιλούσαν σπαστά ελληνικά και προσπάθησαν να εγκλωβίσουν εργαζόμενους του ΗΣΑΠ στα φλεγόμενα βαγόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
    Επένδυση ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ προωθεί η Κυπριακή Κυβέρνηση με το Κατάρ, κατόπιν προκαταρκτικής συμφωνίας μεταξύ των δύο Κυβερνήσεων. Η συμφωνία μάλιστα, κάνει λόγο για 25,000 τετραγωνικά μέτρα, μια αρκετά "άνετη" έκταση για τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Κατάρ. Πρόκειται για την περιοχή Αγίας Παρασκευής (έναντι Χίλτον) όπου σήμερα στεγάζεται στρατόπεδο. Σχετική επίσημη ανακοίνωση έχει εκδώσει το Κατάρ, την οποία επιβεβαιώνει με δηλώσεις στον "Π" ο υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης, ο οποίος έχει αναλάβει τη διαπραγμάτευση εκ μέρους της Κύπρου. Καθόλου άσχετες με το όλο ζήτημα και οι επίσημες επισκέψεις στο Κατάρ, τόσο του υπουργού Εσωτερικών, Νεοκλή Συλικιώτη, όσο και της Πρώτης Κυρίας, Έλσης Χριστόφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Α ρε να μην υπαρχη κρατος !"
    Και βεβαιως υπαρχη κρατος.Ειναι το κρατος που διαλεξαν οι 'Ελληνες'για ενα καλυτερο αυριο!!!!!
    Ειναι το κρατος που θα επιλεξουν και παλι και παλι και παλι.
    Ειναι το κρατος των ανικανων.
    Αλλα η καθε κυβερνηση ειναι και ο καθρεπτης της κοινωνιας.
    Οποτε ας μην διαμαρτιρωμεθα για τα χαλια μας.Αλλωστε οπως εστρωσαμε ετσι και θα κοιμηθουμε.
    Με τις υγειες μας λοιπον.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.