Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΡΠΙΑ... ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!

.. ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑ...

..
ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ.
...
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή τα εγκαίνεια της τουρκικής Τράπεζας ZIRAAT BANKASI. Ο «Στόχος» και παλιότερα έχει ασχοληθεί με την τουρκική τράπεζα και την δράση της αλλά ετοιμάζει και νεο κουστουμάκι την Πέμπτη που έρχεται για τα πρακτοράκια και τους λοιπούς που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Στα πλαίσια όμως των εγκαινίων, η Τράπεζα τύπωσε και μοίρασε προσκλήσεις στα Αγγλικά και στα τουρκικά. Μόνο! Και μάλιστα αναφέρει την Κομοτηνή με το Οθωμανικό της όνομα. Γκιουμουλτζίνα. Στην απαράδεκτη αυτή πρόσκληση αντέδρασε άμεσα, ο Περιφεριάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος επέστρεψε σαν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την πρόσκληση των τούρκων. Συνόδεψε λοιπόν την επιστροφή με το παρακάτω δημόσιο σημείωμα.
...
"Κύριε Διευθυντά,

Με λύπη μου είμαι υποχρεωμένος να σας επιστρέψω την πρόσκληση που μου απευθύνατε με την ευκαιρία των εγκαινίων λειτουργίας της Τραπέζης σας στην Κομοτηνή, γιατί θεωρώ ανεπίτρεπτο και προσβλητικό για την Χώρα που σας φιλοξενεί το γεγονός της χρησιμοποίησης στην πρόσκλησή σας της Τουρκικής και της Αγγλικής γλώσσας μόνο, καθώς και την αναγραφή της πόλης της Κομοτηνής ως Γκιουμουλτζίνα. Τέτοιου είδους ενέργειες κάθε άλλο παρά βοηθούν τη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των Ελληνικών Αρχών και της Τραπέζης σας και παρακαλώ πολύ για την άμεση ανάκληση της πρόσκλησή σας αυτής."

...Ο Περιφεριάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
..
Το γεγονός πλέον του ότι αποτελεί μιά ευχάριστη νότα μέσα στις συνεχόμενες παραφωνίες δουλικότητας και οσφυοκαμψίας, έχει και ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά. Για να δούμε πρώτα ποιός είναι ο Δημητρης Σταμάτης... Είναι πατέρας δύο παιδιών, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε βουλευτής κατά την περίοδο 1985–1992 ενώ υπήρξε δύο φορές υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, το 1982 και το 2002. Μεσολάβησε μια περίοδος κατά την οποία υπήρξε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και ιδρυτικό στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης, της οποίας υπήρξε Γενικός Διευθυντής. Τον Μάιο του 2004 ο πρωθυπουργός τον επέλεξε για τη θέση του υποδιοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Τον Ιανουάριο του 2005 αναβαθμίστηκε σε διοικητή της ΥΠΑ ενώ τον Μάρτιο του 2006 τοποθετήθηκε στη θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών.
...
Στενός συνεργάτης λοιπόν του Σαμαρά και συνιδρυτής της Πολιτικής Άνοιξης... Επιλεγμένος σε κορυφαία κυβερνητικά πόστα από τον ίδιο τον Καραμανλή. Και η υπόθεση αποκτά τρομερό ενδιαφέρον... Για να δούμε τώρα, ποιοί από τους επίσημους και «επίσημους» που είχαν την πρόθεση να παραβρεθούν την Τετάρτη στα τουρκικά εγκαίνια στην... Γκιουμουλτζίνα, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ θα είναι εκεί... Ποιοί; Ποιοί; Και τι θα ήταν ικανό αυτό και μόνο ως γεγονός να σηματοδοτήσει;
.
"ΣΤΟΧΟΣ"

13 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ
    ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ,
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε! Τέτοιους πολιτικούς πρέπει να είχαμε σε όλη την επικράτεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

    Σε αυτή την μεγάλη ψηφοφορία που διεξάγεται εδώ και αρκετό καιρό σε μεγάλο φόρουμ, στην ερώτηση εαν η Μακεδονία είναι Ελληνική, τα ποσοστά ήταν συντριπτικά, Υπερ στο 91%, με την συμμετοχή και πολλών ξένων, παρά τα αηδιαστικά τεχνάσματα των σκοπιανών. Δυστυχώς επαναπαυθήκαμε στην σιγουριά μας ενώ οι σκοπιανοί κινητοποιήθηκαν άμεσα μέσω των ΜΜΕ τους, και ξαφνικά τώρα κοντεύουν να πάρουν κεφάλι στην ψηφοφορία, την οποία μετά θα σέρνουν απο εδώ και απο εκει!

    Ίσως σαν ακούγεται γελοίο, αλλά είναι μία ψηφοφορία με μεγάλο δείγμα, που παίζει σημαντικό ρόλο στον ψυχολογικό και ηθικό παράγοντα όλων εμάς που τους αντιμετωπίζουμε στο διαδίκτυο, και προσπαθούμε να γνωστοποιήσουμε απλά και κατανοητά τις θέσεις μας, αφου η Ελληνική εξωτερική πολιτική αρνείται να το κάνει αποτελεσματικά.

    Παρακαλώ βοηθήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά Άξιος. Πρόσκληση στα Ελληνικά δεν έστειλαν γιατί πολύ απλά δε θεωρούν τη Θράκη Ελληνική. Δεν έχουν σκοπό να κερδίσουν τη Θράκη σε κανέναν πόλεμο αλλά να την αγοράσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε φθάσει στο σημείο να συγχαίρουμε όταν κάποιος κάνει το αυτονόητο και το καθήκον του. Όντως του αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί πολλοί ''πρώην'' κάνουν κατά καιρούς τον καμπόσο, και όταν ήταν εν ενεργεία...... έκαναν την πάπια.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ.ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΓΕ;;ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ;;
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΘΟΣΟΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩΡΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΟΥΤΕ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΞΙΟΣ ! ΑΞΙΟΣ ! ΑΞΙΟΣ!
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΝΤΟΡΗ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΑ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΑ !!!

    ΜΟΛΟΣΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ:ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ ΞΑΝΘΗΣ Α.ΚΟΝΤΟΣ,ΠΡ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ Π.ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ,ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Γ.ΠΑΥΛΙΔΗΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Μ.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ,ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ....
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΚΛΑΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΑ;;;;;; ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ;;;;
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΝΑ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;;;;;;;

    ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ
    ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;;;;;;

    ΣΙΓΑ..ΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!! Η ΚΛΑΡΑΡΧΕΣ
    ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.........
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοιμόνται αγαπητό ΓΕΡΑΚΙ ή παίζουν
    κάποια παιχνίδια, που εμείς αγνοού-με;;Μην ξεχνάς την εκπομπή του Μα-
    μαλάκη, που κόπηκε από την ΕΤ3 και
    τόσα άλλα! Από ότι βλέπω έχουν πα-
    ρατήσει στο έλεος των Αλβανών και τους Βορειοηπειρώτες! Επίσης εκεί- νος ο φάκελλος της Κύπρου ακόμη και
    τώρα με απάντηση τους παραμένει κλειστός ίσως, για να ΨΟΦΗΣΟΥΝ ό- σοι είναι ένοχοι! Πόσα δε θα μπο- ρούσε να αναφέρει κανείς!! Δεν κοι-
    μόνται λοιπόν, αλλά ακολουθούν προ-
    δοτική πολιτική, που την έχουν βαφτίσει "ηπίων τόνων!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΟΙ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ , ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ( ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΙ) ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΡΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
    ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ 1,5 ΕΚΑΤ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ 500% ΑΥΞΗΣΗ-ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ 1000%-ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ 2000% ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 09

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.