Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ

... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΛΑΪ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ... Σε Κράτος που διασύρεται και εκβιάζεται από κάθε παρακρατικό κουκ...

...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΛΑΪ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
...
Σε Κράτος που διασύρεται και εκβιάζεται από κάθε παρακρατικό κουκουλοφόρο, αλλά δεν θέλει να ακόύσει τα παιδιά του έχει εξελιχθεί δυστυχώς η Ελλάδα. Η βουλή των ελλήνων προχώρησε τελικά στην κύρωση της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης μεταξύ των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των κρατών μελών τους αφ’ ενός, και της Δημοκρατίας της Αλβανίας αφ’ ετέρου, παρά τις αντιδράσεις των Βορειοηπειρωτών για τους λόγους που αναφέρονται στην ανακοίνωση κάλεσμα τους. Από νωρίς κόσμος άρχισε να προσέρχεται έξω από την βουλή επί της Βασ. Σοφίας. Και μετά τις 6 το απόγευμα έκλεισε το ένα ρεύμα της λεωφόρου μετα τις συγκροτημένες προσελεύσεις και των Ελλαδιτών Πατριωτών. Όλο το διάστημα της παρουσίας έξω από την Βουλή συνθήματα αγανάκτησης για την ενδοτική πολιτική ακούγονταν στο κέντρο της Αθήνας. "Η Χειμάρρα είναι εδώ με Σημαία και Σταυρό", "Ελλάς - Ελλάς, σκέπασε κι εμάς", "Η γή μας είναι η ψυχή μας", "Ελληνική Σημαία ψηλά στην Κακομαία", "Κάτω τα χέρια απ' την Χειμάρρα", "Η Νιβίτσα είναι εδώ στης Χειμάρρας το πλευρό"... Κι όταν μετά τις 7 ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Χειμαρριωτών Φρέντη Μπελέρη η υπερψήφιση της "κύρωσης" η οργή ξεχείλισε... "Ντόρα Μπακογιάννη η προδοσία φτάνει", "ΑΛΗΤΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ", "Η λύση είναι μία ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ", "Βόρειος Ήπειρος ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γή", "Από την Χειμάρρα ως την Λευκωσία, οι Έλληνες παλεύουνε για την Ελευθερία"... Οι Βορειοηπειρώτες και οι Ελλαδίτες που τους συμπαραστάθηκαν, μετακινήθηκαν οργανωμένα προς τον Άγνωστο Στρατιώτη κι εκεί σπάζοντας έναν πρόχειρο αστυνομικό φραγμό των ΥΜΕΤ -ο οποίος είχε στηθεί παραδόξως χαμηλά στο πεζοδρόμιο- έφτασαν μπροστά στο Μνημείο όπου με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου που ακούστηκε με πάθος και δύναμη σε όλο το κέντρο, έληξαν την διαμαρτυρία τους... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ....


24 σχόλια

  1. εκτακτο παραρτημα !!

    προσοχη - προσοχη !!


    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ . ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣΗΜΙΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΑΜΕΣΟ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 'ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ' ΕΙΣ 'ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΓΚΕΙ ΑΦΕΝΤ' ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.


    Η ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ' ΒΟΥΛΗ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΟΡΟΠΕΔΙ )ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΙΧΙΟ ΓΙΑ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.

    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΦΕΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΕΤΖΟΦΟΡΑ ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΟΥ (συγνωμη τσιπρα του) ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΡΙΚΟ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ.

    δεν απεχουμε και πολυ απο τα ανωτερω αν το καλοσκεφτειτε... ενα βημα ειμαστε ..

    Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΩΜΑΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΩΡΕΣ.... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΕΣ TOYΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η Χ.Α. ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LATHOS MEROS KAI ORA GIA NA ANOIKSEI TETOIA KOYVENTA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @14/1/09 11:49 μμ
    @15/1/09 12:23 πμ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακολούθησα την χθεσινή συζήτηση στην Βουλή, η οποία ήταν εντελώς άδεια. Το μόνο κόμμα που αντιτάχθηκε στην υπογραφή της Συμφωνίας Σταθεροποίησης ήταν ο ΛαΟΣ, οι βουλευτές του οποίου (Βελόπουλος, Βορίδης και Γεωργιάδης) μίλησαν με επιχειρήματα λογικά, στα οποία φυσικά δεν πήραν απάντηση. Ζήτησαν από το Σώμα όχι να μην υπογράψει, όπως ανοήτως κατάλαβε αρχικά ο ολίγιστος ΥφΕξ Βαλινάκης, αλλά απλώς να καθυστερήσουν την υπογραφή, έως ότου η Αλβανία εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της έναντι της ελληνικής μειονότητας στην Β. Ήπειρο. Ο κ. Βορίδης μάλιστα έκανε παραλληλισμό της πολιτικής «πρώτα υπογράφω και μετά περιμένω να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου», με την πολιτική που ακολουθείται στα ελληνοτουρκικά και διερωτήθη γιατί συνεχίζουμε τις «κινήσεις καλής θελήσεως», αφού αποδεδειγμένα δεν έχουν βρει μέχρι σήμερο ανταπόκριση, αντιθέτως μάλιστα έχουν χειροτερεύσει δραματικά τις σχέσεις των δύο χωρών, Ελλάδα και Τουρκίας. Προκάλεσε μάλιστα τον κ. Βαλινάκη να του πει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ όφελος που είχαμε από την πολιτική αυτή μέχρι σήμερο, αλλά ως ευνόητον απάντηση δεν εδόθη.
    Ειλικρινά, διερωτώμαι με τι κριτήρια αποφασίζεται η εξωτερική πολιτική της χώρας αυτής, όταν τέτοια ζητήματα συζητούνται ενώπιον άδειων εδράνων στην Βουλή και μόνον οι βουλευτές ενός μικρός κόμματος δίνουν λυσσαλέο μάχη για το απολύτως αυτονόητο. Να σημειώσω εδώ ότι όλοι οι ομιλητές (πλην αυτών του ΛαΟΣ) καταφανώς απέφυγαν να αναφερθούν στην ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ (τους το επεσήμανε ο Κυριάκος Βελόπουλος) και μιλούσαν μόνο για «μειονότητα» γενικώς και αορίστως.
    Με τέτοιες κυβερνήσεις, πάντα χαμένη θα βγαίνει η Ελλάδα και προφανώς αυτό δεν το καταλαβαίνει ούτε ο ελληνικός λαός, διότι δεν ενημερώνεται. Πόσοι άραγε χθες παρακολούθησαν την συζήτηση στην Βουλή, την οποία κι εγώ όλως τυχαίως παρακολούθησα από το κανάλι της Βουλής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 14/1/09 11:07 μμ

    Αντί να κάθεσαι να γράφεις μαλακίες, καλό θα ήταν να γράψεις δύο σοβαρές κουβέντες, ώστε να μην καταντάς το ιστολογία που σε φιλοξενεί μπουρδέλο, κάνοντας κατάχρηση στην ανοχή τους. Όταν γράφεις ότι «Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ... ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΩΡΕΣ», οφείλεις και να μας εξηγήσεις τι εννοείς. Έχεις κάποια πληροφόρηση που δεν έχουμε εμείς;

    Το επίπεδο εδώ μέσα έχει κατέβει απελπιστικά με όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους που απλώς σπερμολογούν. Καλό θα ήταν οι ιστολόγοι να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν, διότι είναι κρίμα να υποβαθμίζεται το ιστολόγιο τούτο κατ’ αυτό τον τρόπο.

    @ 14/1/09 11:49 μμ

    Έχεις απόλυτο δίκιο. Η "ΧΑ" διώχνει τον κόσμο από τον πατριωτικό χώρο. Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να συνταχθεί με τέτοια υποκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eνώ εσύ Κωνσταντίνε προσπαθείς να αναβαθμίσεις την ποιότητα και όχι να μπουρλοτιάσεις την καταάσταση χρησιμοποιώντας απαράδεκτους συλλογικούς χαρακτηρισμούς. Λάθος μέρος βρήκατε αρκετοί να λύσετε τις διαφορές σας. Πολύ λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποναει η παρουσια των αληθινων εθνικιστων σε πολλους ε?
    δεν πειραζει. θα το συνηθησετε σιγα σιγα. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, αυτό προσπαθώ, διότι δεν μπορώ να βλέπω σε αναρτήσεις με τόσο σοβαρό περιεχόμενο, σχόλια σαν αυτό που ανέφερα. Τι το περάσατε εδώ ρε, παιδική χαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ... "ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ", "Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ", "ΦΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΚΟΜΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ", "ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ", ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ... "ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ"

    Για κατι τετοια φωναζει ο κωνσταντινος.
    Ωρα να αρχισουμε να βαζουμε φωτιες και εμεις σα καποιους αλλους.
    ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ... "ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ" ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ". Ή ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.

    ΜΠΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Κωνσταντίνο + 15/1/09 3:12 μμ

    Συνυπογράφω, Κωνσταντίνε. Από λόγια και αρλούμπες πάμε μια χαρά. Προφανώς, κάποια ανεγκέφαλα έχουν μετατρέψει τον χώρο σε παιδική χαρά.
    Μας λείπει η σοβαρότητα κι έτσι δυστυχώς δεν πείθουμε κανέναν. Ποιος θα εμπιστευτεί ένα λεφούσι πιτσιρικάδες; Μα δεν καταλαβαίνουν ότι με κάτι τέτοια ευτελίζουν την όποια προσπάθεια και τον όποιον αγώνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προσέξτε διαφορά σκεπτικού ΚΚΕ - λΑΟΣ:

    "Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, διευκρίνισε πως το κόμμα της πρόκειται να καταψηφίσει τη συμφωνία, η οποία «θα επιτρέψει την χειραγώγηση της Αλβανίας και την πρόσδεσή της στο άρμα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., ενώ ο Αλβανός εργαζόμενος θα μπει στη διαδικασία του 65ωρου και της προσωρινής απασχόλησης (?) Ό,τι έχει απομείνει από μία εργασιακή αντίληψη στην Αλβανία, θα ξεριζωθεί» σημείωσε."

    Δηλαδή, το πραγματικό πρόβλημα, που είναι η Β. Ήπειρος και η εκεί ελληνική μειονότητα, ούτε τους αγγίζει καθόλου, τους αλήτες.

    Ο δε βαρύς Πάγκαλος δηλώνει: «Έθνος ελληνικό θεωρούμε όσους συμμερίζονται τον πολιτισμό μας, τη γλώσσα μας και θέλουν να μένουν σ' αυτή τη χώρα και να τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους μας».

    Αν ζούσε ο παππούς του, μάλλον θα τον κρέμαγε, αν έβρισκε σχοινί αρκετά γερό για να σηκώσει τέτοιο γομάρι.

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην Καθημερινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστώ όσους στηρίζουν την άποψή μου ότι πρέπει να τεθεί ένας φραγμός στην ανοησία ορισμένων εδώ μέσα.

    Homo Cretensis,

    Ο Πάγκαλος είναι ένα θλιβερό υποκείμενο. Βρήκε χθες την ευκαιρία, ο αλήτης, να στηρίξει το αίτημα των μεταναστών να τους δοθεί ελληνική υπηκοότητα! Είπε επί λέξει τα εξής:
    "Θα σας πω και κάτι άλλο. Εφόσον, λοιπόν, κοπτόμεθα υπέρ των δικαιωμάτων των Αλβανών και παντός ανθρώπου ανά την υφήλιο, τι θα γίνει, κύριε Πρόεδρε, επιτέλους, με το κολοσσιαίο, τεράστιο σκάνδαλο της μη αναγνώρισης της ελληνικής υπηκοότητας σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι ζουν σ’ αυτή τη χώρα, έχουν γεννηθεί σ’ αυτή τη χώρα, ζουν εδώ είκοσι χρόνια; Μερικοί απ’ αυτούς δεν έχουν γνωρίσει άλλη πατρίδα!
    Και η Ελλάδα, με επικεφαλής τη σημερινή Κυβέρνηση και με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, επειδή διέπεται από ρατσιστικές και φυλετικές αντιλήψεις, δεν τους αναγνωρίζει το δικαίωμα, παρανόμως και παραβιάζοντας τις Συνθήκες που η Ελλάδα έχει υπογράψει στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στον Ο.Η.Ε., να έχουν την ελληνική υπηκοότητα!
    Ας μας πει ο κύριος Υπουργός! Θα κάνουν –τέλος πάντων- κάτι, για να πάψει αυτό το αίσχος;"

    (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Ευχαριστώ όσους στηρίζουν την άποψή μου ότι πρέπει να τεθεί ένας φραγμός στην ανοησία ορισμένων εδώ μέσα."

    ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΞΥΔΙ! ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ Ν.Δ.. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.


    Υ.Γ.Α! ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ (ΞΑΝΑ)ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ "ΠΟΡΤΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΧΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Η Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΗ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. AYTOI ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. SYMFONO ME TON PAGALO NA DOSOUME THN ELLHNIKH YPHKOOTHTA SE OLOUS TOUS DIAFOROUS KSENOUS NA TOUS KANOUME DHLADH ELLHNES KAI META NA TOUS STOILOUME NA POLEMHSOUN TOUS TOURKOUS KAI ETSI THA SOSOUME THN ELLADA EIDATE LOIPON POU TO PAH O PAGALOS; EXEI myalo O AAANTHROPOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ(ΑΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ)!ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟ.....ΧΤΥΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1)Λοιπον απο οτι φαινεται καποιοι εχουν παρει πολυ αερα,καποιοι εχουν βαλει σκοπο να κρινουν καθε Ελληνα στοχικο αν κατι δεν τους κανει.Καποιοι βριζουν,λοιδωρουν και το παιζουν εξυπνακηδες,ξερολες,δηθεν μορφωμενοι και προωθουν τον ορθο δηθεν λογο.Κυριοι εδω δεν ειναι φορουμ αποκλειστικα επιστημονων,δεν ειναι φορουμ αποκλειστικα γεωστρατηγικου ενδιαφεροντος,δεν το παιζουμε ηπιων τονων,δεν ειμαστε κουλτουριαρηδες και δεν θελουμε να ειμαστε αρεστοι στο κατεστημενο.Εδω ειμαστε Ελληνες,ειμαστε φιλοι και ακολουθοι του Καψαλη και του στοχου,ειμαστε στοχικοι και ελληνοψυχοι,το καταλαβαινεις κωνσταντινε και λοιποι κουλτουριαρηδες συνυπογραφοντες?Αυτη εδω η σελιδα αγαπαει τους Ελληνες,την Ελλαδα (και την ελευθερη και την αλυτρωτη) και ενημερωνει το κοινο με σκοπο την αφυπνιση καθε Ελληνα,μορφωμενου η μη,που μπορει να χωρεσει στην καρδια του την Ελλαδα.Μαζεψε τη γλωσσα σου ανθρωπακι,υποκειμενο και εξυπνακια και μην βριζεις γιατι ετσι δειχνεις την κουλτουρα σου και το επιπεδο σου, αν αγαπας πραγματι την πατριδα σου να μιλας στα αδερφια σου τους Ελληνες που αγαπουν την πατριδα και το στοχο με ευπρεπεια,στην τελικη αν διαφωνεις με καποιον εκφρασου με σεβασμο και οχι με βρισιες.Το παιζεις και τιμητης του υψηλου επιπεδου τρομαρα σου,αυτο ειναι το επιπεδο μας εδω και αν γουσταρεις.Υπαρχουν και αλλα μερη στο διαδυκτιο ελληνικου ενδιαφεροντος που ειναι πιο ηπιων τονων και σχολιαζουν επιστημονες,αν δεν γουσταρετε στο στοχο και την φρασεολογια που χρησιμοποιουμε εμεις οι στοχικοι αντε γεια.Υπαρχει επισης και το ιντυμιντια για καποια νουμερα.Παντως εχουμε γεμισει ρυθμιστες,μεντορες και κριτες που αντι να σχολιασουν το θεμα που γινεται αναρτηση,ξεκινανε κατευθειαν τις βρισιες και τις κοροιδιες.Εδω ειμαστε ελληνες και μιλαμε για την Ελλαδα μεσα απο την ψυχη μας,τιποτα αλλο.Οσον αφορα τον Ελληνα που σχολιαζει πρωτος,καλα τα λες αδερφε και μακαρι οντως να ειναι οι τελευταιες ωρες των πρασινοκοκκινομπλε προδοτων,το ευχομαι,μην ακους κανενα καραγκιοζη υβριστη,γνωστο ειναι αλλωστε το συναφι τους.--2)καποιοι λενε οτι η Χ.Α. διωχνει τον κοσμο,τι λετε ρε παιδια?που ειναι ολοι οι υπολοιποι εθνικιστες και πατριωτες τοσα χρονια φιλοι μου οταν η Ελλαδα τους χρειαζεται?Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α(μαζι με τους χρυσαυγιτες φυσικα υπαρχουν και ελληνες στοχικοι και ελληνοψυχοι)Γιατι μηδενιζετε Ελληνες τους πραγματικους αγωνιστες της Χ.Α.,αυτα τα παιδια που δινουν πραγματικους αγωνες στους δρομους και οχι στους καναπεδες και στους υπολογιστες?Γνωριζετε κανενα μελος της,εχετε παει σε συγκεντρωσεις τους,σε πορειες τους και μιλατε?Ακομη και αν διαφωνειτε σε αρκετα πραγματα μαζι τους,οπως και εγω αλλωστε που με συγκεκριμενες νοοτροπιες,ιδεολογιες που εχουν καποια μελη της Χ.Α. διαφωνω οριζοντιως και καθετως,δεν γινετε να μην σεβεστε το γεγονος οτι αυτη την στιγμη ειναι οι πραγματικοι αγωνιστες του εθνους που εντελως αθορυβα,κυνηγημενοι απο το σιωνιστικα ελεγχομενο κατεστημενο της αριστεροθολοκουλτουρας δινουν μαχες στην πραξη.Ισως Ακρατε(που σε θεωρω αξιολογο ατομο και ελληνα στοχικο και συμφωνω μαζι σου συνηθως) οντως κανουν ζημια τα παιδια αυτα γιατι δεν συμβαδιζουν με το συστημα,ειναι στιγματισμενοι απο το συστημα ως ακροδεξιοι,ως εγκληματιες(sic) και καποιοι φοβουντε οτι η παρουσια τους θα στιγματισει και αυτους,ας μην πεφτουμε αδερφια στην παγιδα των αριστερων και του συστηματος(οι ιδιοι οι αριστεροι εξαλου δεν φοβουντε μην στιγματιστουν οι συγκεντρωσεις τους απο τους αριστεριστες,τους ακροαριστερους και τους συμπαθουντες(και οχι μονο) την οπλισμενη αριστερα-τρομοκρατια,αντιθετως το θεωρουν τιμη τους να εχουν στο πλαι τους τους λεγομενους αγωνιστες και μην το παιρνετε καποιοι οτι συγκρινω ιδια πραγματα,αλλος ανθελληνας φιλοσιωνιστης θολοκουλτουριαρης αριστεριστης και αλλο Ελληνας πατριωτης,απλως δειτε διαφορα νοοτροπιας και τι ενοχες εχει καταφερει να περασει το συστημα περι ακροδεξιας,φασισμου κλπ στους Ελληνες πατριωτες)----3)Η Βορεια Ηπειρος ειναι Ελλαδα και περιμενει την απελευθερωση της,αυτο μην το ξεχναει κανενας Ελληνες,καλος ο κοσμος που μαζευτηκε, χιλλια μπραβο σε ολους και στην επομενη να ειμαστε περισσοτεροι.Αδερφια Ελληνες της νιβιτσας βρισκοντε στην φυλακη απο το βρωμερο καθεστως του μπερισα που προσπαθει να τους κλεψει τις περιουσιες.Αυτο δεν πρεπει να περασει,οι αγωνες μας πρεπει να ενταθουν.Καλα τα λες φιλε νατιβιστ,δεν αναφεροντε καν στην λεξη Β.ηπειρο οι προσκυνημενοι και εξαθλιωμενοι οσφυοκαμπτες προδοτες,οτι κανει στη βουλη ο Λ.Α.Ο.Σ....Και τα καραβια των μογγολων φτασανε στο Σουνιο και οι προδοτες πολιτικοι κανουν τουμπεκι αντι να το βουλιαξουν,και τα ΕΒΡΑΙΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ(ζητω συγνωμη απο τα συμπαθη τετραποδα)ΑΚΟΜΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΩΡΑ και ολος ο πολιτισμενος κοσμος και η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ και....και...-και μερικα αγαπημενα συνθηματα,ξανα,εξαιρετικα αφιερωμενα-----ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟΣ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΑΒΗ---ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ---ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ---ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ---ΖΗΤΩ Η ΧΑΜΑΣ-------σοχοιτνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.