Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ

ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ... Καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι φήμες που ξεκίνησαν από την πρωϊ...

ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
...
Καμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι φήμες που ξεκίνησαν από την πρωϊνή δημοσίευση του "τροκτικού" περί θανάτου αστυνομικού που τραυματίστηκε πέρυσι. Και ο Ειδικός Φρουρός που τραυματίσθηκε στα Ζωνιανά και ο Παναγιώτης ο Αστυφύλακας που είχε τραυματισθεί από τους άπλυτους στο Καλαμάκι, είναι εν ζωή. Η κατάσταση τους δεν είναι και η καλύτερη -ο Παναγιώτης είναι σχεδόν φυτό- αλλά είναι και οι δύο ζωντανοί. Δεν καταλαβαίνουμε που αποσκοπούν αυτές οι ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ (και συγχωρέστε μας) αλλά υποψιαζόμαστε... Κι αν οι υποψίες μας βγούν αληθινές, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ. Πολύ μεγαλύτερα από αυτά που έχουμε δεί και φανταζόμαστε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, αλλά ελπίζουμε ειλικρινά να πρόκειται περι παρεξηγήσεως...
...
"ΣΤΟΧΟΣ"

4 σχόλια

  1. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι κι η Παπαρήγα το είπε ξεκάθαρα, προς τιμήν της.

    ===

    Για μας ισχύει το «αγώνας, ρήξη, ανατροπή» κι αυτά δεν έχουν σχέση με τους μασκοφόρους, τους κουκουλοφόρους, που ο πυρήνας τους έχει σχεδιαστεί αλλού εντός και εκτός Ελλάδας.

    -- Υπάρχει προβοκατόρικος πυρήνας, που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα;

    Σε όλη την Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο έχουμε γνωρίσει τέτοιες καταστάσεις
    , όταν το λαϊκό κίνημα πάει να φουντώσει...

    -- Πιστεύετε ότι μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται πίσω από τέτοιες ενέργειες;

    Βεβαίως, βεβαίως.


    Από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτες τις ημέρες το τροκτικό έδειξε τον πραγματικό του εαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO Troktiko exei metrapei se ena kataptisto blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.