Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ ΚΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ... ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ! .... Ο Αμε...

Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ ΚΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ... ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!
....
Ο Αμερικανοεβραιος David Axelrod,δεξι χερι του Ομπαμα και πρωτεργατης στην ακρως επιτυχημενη προεκλογικη καμπανια του νεου Προεδρου,με συνθηματα οπως "Change we can believe in",παραδεχεται αυτα που ολος ο κοσμος σιγοψιθυριζει για τη σταση των ΗΠΑ στην εβραικη κτηνωδια στη Γαζα:"Υπαρχει μια στενη και αδιαμφισβητητη σχεση μεταξυ ΗΠΑ και Ισραηλ",τονιζει στην εκπομπη του CBS Face the Nation."Τον περασμενο Ιουλιο,ο Προεδρος επισκεφτηκε την ισραηλινη πολη Σντεροτ,η οποια βρισκεται κοντα στη Γαζα και επληγη απο τους πυραυλους της Χαμας.Εκει,συνομιλησε με τους κατοικους και συνειδητοποιησε την αναγκη του Ισραηλ να απαντησει με οποιοδηποτε τροπο στις επιθεσεις των Παλαιστινιων.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ".
Και συνεχιζει:"Ο υπευθυνος γι'αυτη την κατασταση ειναι αποκλειστικα η Χαμας,μια τρομοκρατικη οργανωση που καταδυναστευει χρονια τωρα και τους δυο λαους,Ισραηλινους και Παλαιστινιους.Δε νοειται λυση χωρις την εξοντωση της και ειμαι σιγουρος πως το Ισραηλ κινειται στη σωστη κατευθυνση για το θεμα".
Αυτα ειπε το δεξι χερι του Ομπαμα και δεν εχουμε λογους να μην πιστευουμε οτι ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!Γιατι διαφορετικα θα εκανε αναφορα και στις αθλιες συνθηκες που επικρατουν στη Γαζα εξαιτιας του αποκλεισμου που εχουν επιβαλλει οι Ισραηλινοι,οπως επισης και για τα τυφλα αεροπορικα χτυπηματα εναντιον νοσοκομειων,παιδικων σταθμων και πανεπιστημιων.
Εκτος αν νομιζουν οτι θα πιστεψουμε το παραμυθακι οτι "για ολα φταιει η Χαμας".Αληθεια,γιατι ο τοσο...ευαισθητος Μπαρακ Ομπαμα δεν επισκεφτηκε και τη Γαζα κατα τη διαρκεια της περιοδειας του στο Ισραηλ;Τι φοβηθηκε,μην του τραβηξουν το αυτι τα εβραικα αφεντικα του;
Εμεις,εχουμε συνειδητοποιησει και προβαλλει εδω και καιρο την εβραιολαγνικη σταση του νεου Προεδρου.Καιρος ειναι να την καταλαβουν και οσοι μεχρι χτες τον θεωρουσαν "Μεσσια" και "ειρηνιστη".Δεν ειναι κακο για καποιους να ξυπνανε,εστω τωρα:ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ...
....

5 σχόλια

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ, ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΣΑΝ ΜΕΣΣΙΑ! ΣΑΝ ΜΕΣΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ! ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο"ΛΑΟΣ" ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΔ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΟΚ(ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ) ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ? ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Επείγον!!! Οικονομική ενίσχυση για την συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα"
    http://indy.gr/newswire/epeigon-oikonomik-enis3c7ysi-gia-tin-syndikalistria-konstantina-koyneba

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σόρρυ παιδιά μου, θα το πω: άντρας δεν είναι; Με το πουλί του θα ασχοληθεί!

    Ε μα!!!! Από αρχή της ανθρωπότητας έχουμε φρίξει με τα σκαρφίσματα των αγορακίων απανταχού στον πλανήτη που αφορά στην "οικογένειά" τους! Ελεος πια!

    Ειδικά οι εβραίοι έχουν το βραβείο! Μια οι γυναίκες του Αβραάμ που σφάζονταν μεταξύ τους και τον ταίζαν μανδραγόρα για να τον έχουν υποχείριο, μια ο Δαυίδ με το χαρέμι του, μια ο Σολομώντας με τις γκόμενες, μια η περιτομή της τσουτσούνας των μικροτσούτσουνων (έτσι κι αλλιώς!!!), έχουμε αηδιάσει πια οι γυναίκες.

    Αλλα και ο κοντός τι θάβρισκε να ασχοληθεί; Το σκαμνάκι που τον βάζουν επάνω να στέκεται όταν είναι δίπλα στην κόρη του;.... Ε, σόρρυ στην γυναίκα του ήθελα να πω... για να φωτογραφηθεί;


    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Σόρρυ παιδιά μου, θα το πω: άντρας δεν είναι; Με το πουλί του θα ασχοληθεί!"


    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχόλιό μου ή το έγραψα ή μπήκε σε λάθος άρθρο... στην περιτομή πήγαινε... οεο.


    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.