Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΟΝΕΙΣ... ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ)

ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΕΚΡΟ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ... ... ...Οι γονείς, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους! Δεν...

ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΕΚΡΟ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ...
...
...Οι γονείς, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους! Δεν ειναι δυνατόν ν' αφήνουν τα παιδιά τους να γίνονται έρμαιο του καθε υποκινητή χωρις να αντιδρούν! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ! Αφού η Αστυνομία έχει τα χέρια της δεμένα από το ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ας αναλάβουν αυτοί!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!...

...

11 σχόλια

  1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ... ΠΑΝΤΟΥ... ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΣΑΤ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ SMS... ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ... "ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖ.ΣΟΡΟΣ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΕΚΡΟ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ...
    ...
    ...Οι γονείς, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους! Δεν ειναι δυνατόν ν' αφήνουν τα παιδιά τους να γίνονται έρμαιο του καθε υποκινητή χωρις να αντιδρούν! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ! Αφού η Αστυνομία έχει τα χέρια της δεμένα;;......., ας αναλάβουν αυτοί!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!...
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο θα βγάλουν και τα παιδιά από τα νηπιαγωγεία να επιτίθενται στα ΜΑΤ και στα αστυνομικά τμήματα. Ανθρώπινη ασπίδα παιδιών…
    Τώρα που αποδεικνύεται ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο θα παρακαλάνε για νέο θύμα, μαθητή κατά προτίμηση. Ας προσέξουν τα σώματα ασφαλείας, αλλά και οι πολίτες που περιφρουρούν τις περιουσίες τους, μην τους προσφέρουν αυτό που περιμένουν, ένα νέο θύμα.

    Έλληνας από Κυκλάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε λίγο θα βγάλουν και τα παιδιά από τα νηπιαγωγεία να επιτίθενται στα ΜΑΤ και στα αστυνομικά τμήματα. Ανθρώπινη ασπίδα παιδιών…
    Τώρα που αποδεικνύεται ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο θα παρακαλάνε για νέο θύμα, μαθητή κατά προτίμηση. Ας προσέξουν τα σώματα ασφαλείας, αλλά και οι πολίτες που περιφρουρούν τις περιουσίες τους, μην τους προσφέρουν αυτό που περιμένουν, ένα νέο θύμα.

    Έλληνας από Κυκλάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για τις απόψεις σας. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Αν οι γονείς έδειχναν λίγη αγάπη στα παιδιά τους και τους μετέδιδαν ηθικές αξίες δεν θα φτάναμε στα σημερινά έκτροπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθες στις ειδήσεις, ο δήμαρχος Αθηναίων, Ν. Κακλαμάνης, είπε κάτι πολύ σωστό. Μεταφέρω το νόημα όπως το θυμάμαι: "Να ευχόμαστε να μην σκοτωθεί κανείς αστυνομικός, διότι μετά δεν ξέρω τι θα γίνει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://news.pathfinder.gr/finance/news/517329.html

    deite tin alvaniki simaia sto 1:14!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΤΟΠΙΟΙ Η ΞΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΑΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα τανκς δεν ειναι λυση!
    Η λυση ειναι να αφησουν οι Ελληνες τους καναπεδες τους,να παρουν το στυλιαρι και να βγουν στο δρομο!
    Η Πατρα εδειξε τι πρεπει να γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.