Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟ ΟΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΦΗΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ... Παρά την κατηγορηματική μας ΔΙΑΨΕΥΣΗ εχθές το μεσημέρι -και την διάψευση της Γ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟ ΟΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΦΗΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ
...
Παρά την κατηγορηματική μας ΔΙΑΨΕΥΣΗ εχθές το μεσημέρι -και την διάψευση της ΓΑΔΑ που ακολούθησε- συνεχίζουν να κάνουν κύκλο οι φήμες για θάνατο του Αστυφύλακα που είχαν τρυματίσει πέρυσι οι "γνωστοί -άγνωστοι" κουκουλοφόροι στο Καλαμάκι. Ο Παναγιώτης είναι σε κακη κατάσταση -είναι σχεδόν φυτό- αλλά είναι εν ζωή. Σήμερα οι ίδιες παπαρολογίες διαχέονται στο Ίντερνετ αλλά δυστυχώς και σε Κρατικά κανάλια από ΗΛΙΘΙΟΥΣ και ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ δημοσιογράφους. Η εκτίμηση μας είναι ότι ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ και να προβούν σε αψηχολόγητες ενέργειες που θα εκμεταλευτούν προπαγανδιστικά οι γνωστοί κύκλοι που σκηνοθετούν καταστάσεις ΧΑΟΥΣ. Θεωρούμε ότι όποιος τις αναπαραγάγει προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται. Δυστυχώς το ΚΡΑΤΟΣ έχει καταλυθεί πρώτα από αυτούς που ασκούν την εξουσία. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!


"ΣΤΟΧΟΣ"
...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗ

12 σχόλια

  1. AYTO POY GINETAI ME TO TROKTIKO AYTES TIS MERES DEN TO KATALAVAINW. KSEVRAKOTHIKE STO PARAKRATOS. FOVATAI? TON APEILOYN? TI ELLEINH STASH EINAI AYTH? MEXRI KAI LINK TON STATHMO THS KATALIPSIS TOY POLYTEXNEIOY EVALE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια ?
    Δεν νομίζω να παίζει τέτοιο παιχνίδι το τροκτικο.
    Εάν η αστυνομία έχει πρόβλημα ψυχολογίας εάν πεθάνει ένας αστυνομικός τότε σοβαρά πρέπει να δούμε το θέμα πρόσληψης στην ΕΛΑΣ.

    Αν δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο το όπλο σου και το πουλί σου που πας ρε φίλε...

    Όλα τα τραγικά λάθη της Αστυνομίας ξεκίνησαν απο τότε που μπήκανε ο αστνομικές σχολές στις δέσμες για να ...αναβαθμιστεί δήθεν το σύστημα και να γίνει πιο αξιοκρατικό....τρίχες και μάλιστα κατσαρές .
    Τα τελευταία 10 χρόνια οι γραμματιζούμενοι ξεφτίλησαν την αστυνομία και τα παιδιά των αριστερών που για ένα μηνιάτικο έσκυψαν το κεφάλι τους και απο την άλλη κάνανε συνδικαλισμό .

    Κατάντια , αυτή είναι η λέξη της εποχής...

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ και μάλιστα με χαρτί πανεπιστημίου.

    Επειδή θα με πείτε αριστερό και δεν μαρεσει να με βρίζουνε , επιθυμώ να σταματήσω εδώ το σχόλιο μου.

    Ένα τροκτικό που του αρέσει ο Αλέξης Κούγιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανετε λαθος παιδια. η αναγνωστρια που το εστειλε στο troktiko το εστειλε υπερ του αστυνομικου οτι ηταν αλλο ενα θεμα που η ιδια εμαθε οτι εφυγε απο την ζωη.
    μετα οταν το επιβεβαιωσε ζητησε συγνωμη. αλλα για καθιστε. τι αλλαζει αν ο νεαρος ειναι φυτο; δεν τον σακταεψαν καποιοι αλητες; τι περιμενουμε να πεθανει για να προβαλουμε την περιπτωση του; δεν φτανει οτι τον κατεστρεψαν; να βγαινουν τετοιες περιπτωσεις προς τα εξω. το μπλοκ δεν την συνεχισε την ιστορια αλλα μαλλον τζαμπα επιτιθεστε. με το που το εμαθαν ειδα οτι το απεσυραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι το troktiko έχει ξεφύγει, αυό είναι σίγουρο.
    http://www.pare-dose.net/blog/?p=1476

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι ρε συ το κατεβασαν σε 5 λεπτα οταν ειδαν για τι προκειται. το ειδα και εγω και το κατεβασαν αμεσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. na ton exoun hackarei paizei to endexomeno?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO TROKTIKO GIA PARA POLY KAIRO PAIZEI LIGOTER DIAKRITO ALLA KATA TA ALLO YPOULO PAIXNIDI!

    NOMIZW OTI KAPOIOS TOU TA AKOUMPAEI!
    TALIROFONIAS MOU MIAZEI TO PROFIL TOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
    Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
    ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
    Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
    Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η "ΑΝΑΓΝΟΣΤΡΙΑ" - "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ "ΑΠΑΝΤΗΣΕ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ "ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ" Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιο ΠΑΣΟΚ θελει να εκμεταλλευτει ένα φονο για να μας ξαναρθει με τον θλιβερο θιασο του ?

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ 14 ! ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΩΝ ατομων ?

    Πλακα κανει ο bravogiorgo ?

    Γραφτε και κλαφτε ποια ειναι η 'κυβερνηση δολοφονων' διαχρονικα:

    - Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.
    - Toν Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.
    - Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.
    - Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.
    - Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.
    - Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.
    - Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.
    - Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.
    - Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
    - Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.
    - Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.
    - Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.
    - Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο.

    γιωργακη πες αλευρι ....

    ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ νεκρων το αιμα σε γυρευει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MIPOS MPOREI KAPOIOS NA MOU PEI TO ONOMA ( KAI EPONYMO ENNOEITAI ) TOU ASTUNOMIKOU??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.