Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ .... Σε απίστευτες βιαιοπραγίες εναντίον Ελληνορθόδοξων μοναχών μέσα σ...

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
....
Σε απίστευτες βιαιοπραγίες εναντίον Ελληνορθόδοξων μοναχών μέσα στον Πανάγιο Τάφο προέβησαν σήμερα το μεσημέρι Αρμένιοι μοναχοί και λαϊκοί στα Ιεροσόλυμα. Οι Αρμένιοι που αμφισβητούν έντονα και βίαια τα τελευταία χρόνια την ελληνική πρωτοκαθεδρία, το status quo στους Ιερούς Τόπους και την ηγετική θέση του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων επιχείρησαν να εξωθήσουν τον Έλληνα φύλακα σε λιτανεία που πραγματοποιούσαν. Οι Έλληνες μοναχοί αντέδρασαν κόσμια αλλά οι συγκεντρωμένοι και πολυπληθέστεροι Αρμένιοι επιτέθηκαν βίαια ακόμη και με μαχαίρι με σκοπό να καταλάβουν τον Πανάγιο Τάφο. Οι Ελληνορθόδοξοι μοναχοί αντιστάθηκαν δημιουργώντας ένα ανθρώπινο τείχος προστασίας στην είσοδο του Παναγίου Τάφου, με τους Αρμένιους να μετατρέπουν τον ναό σε... κόλαση από τις εγκληματικές επιθέσεις που πραγματοποιούσαν.

Χαρακτηριστικό της αντιπαράθεσης είναι το γεγονός ότι ένας δόκιμος κληρικός ηλικίας 16 ετών δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από Αρμένιο δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά. Καταλυτική ήταν η επέμβαση της ισραηλινής αστυνομίας για τον περιορισμό και την καταστολή της αρμενικής επίθεσης. Το Ισραήλ τα τελευταία χρόνια φοβάται το ενδεχόμενο, όσο και αν αυτό φαίνεται παράδοξο, της αποδυνάμωσης του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και την υποχώρηση από ελληνικά κεκτημένα στην περιοχή αφού κάτι τέτοιο ελλοχεύει τον κίνδυνο της αναβάθμισης του αραβικού παράγοντα στον χώρο της Ορθοδοξίας. Δεν τους έπιασε δηλαδή ο πόνος τους Ισραηλινούς για τα δίκαιά μας. Δικά τους συμφέροντα υπερασπίζονται.

Το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων καταδίκασε τα επεισόδια και μέσω του αρχιγραμματέα του Παναγίου Τάφου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης Αριστάρχου τόνισε ότι «για τέταρτη συνεχόμενη φορά οι Αρμένιοι αμφισβητούν τους κανόνες λειτουργίας του Παναγίου Τάφου και επιχειρούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα κάτι το οποίο απεφεύχθη χάριν στην αντίδραση των ελληνορθόδοξων κληρικών αλλά και τη στάση της Αστυνομίας».

Όσο για τους αχάριστους Αρμένιους, για την επίθεσή τους αυτή -ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ- θα λάβουν σύντομα το μάθημά τους.

"ΣΤΟΧΟΣ"

10 σχόλια

  1. Τελικα αυτοι οι εβραίοι θελουν να μας καταστρεψουν μονο οταν τους συμφερει.Δεν ειναι κατι ιερο για αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

    ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ.

    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνανδροι τα έβαλαν με τους γέροντες μοναχούς μας.Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει τους μπ......ους.

    deker!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ.ΒΡΩΜΟΑΡΜΕΝΙΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 9:57 μμ

    Οι Εβραίοι τι δουλειά έχουν με τα συμβάντα; Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν καλές σχέσεις με το Πατριαρχείο, ώστε να ενοικιάζουν φθηνά τα ακίνητά του. Το ξέρεις ότι η "Κνεσέτ" (ισραηλινή βουλή) είναι κτισμένη πάνω σε οικόπεδο που ανήκει στο Πατριαρχείο και οι Εβραίοι πληρώνουν ενοίκιο; Αυτός δεν ήταν και ο λόγος που ανατράπηκε ο προηγούμενος Πατριάρχης, ο Ειρηναίος; Επειδή, δηλαδή, έδινε πολύ φθηνά τα ακίνητα στους Ισραηλινούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τι δουλειά έχουν οι Εβραίοι θα το διαβάσεις στον ΣΤΟΧΟ της Πέμπτης γιατί δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα στα Ιεροσόλυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Όσο για τους αχάριστους Αρμένιους, για την επίθεσή τους αυτή -ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ- θα λάβουν σύντομα το μάθημά τους."

    Δηλαδή, ποιο "μάθημά τους"; Οι Άγγλοι έχουν μία παλιά ρήση που λέει: "Δύο Έλληνες κάνουν έναν Εβραίο και δύο Εβραίοι έναν Αρμένιο". Οι Αρμένιοι πέτυχαν να αναγνωρισθεί σε κάποια κράτη η γενοκτονία των από του Τούρκους. Οι Εβραίοι πέτυχαν την διεθνή αναγνώριση του Ολοκαυτώματος και σε ορισμένες χώρες, την ποινικοποίηση της άρνησής του. Εμείς τι πετύχαμε για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Σμύρνης; ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!!! Κουλάρετε, λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπαρχει ελληνορθοδοξία.Κάποτε πρέπει να εξελιχτείτε σαν άνθρωποι. Τόν Θεό Όρο της Αιγύπτου λατρεύετε,που γεννήθηκε απο παρθένα στις 25 Δεκεμβρίου, σταυρώθηκε 30 χρονων,αναστήθηκε μετα απο 3 μέρες,είχε 12 μαθητες και εκανε αντίστοιχα θαύματα με τον Χριστό. Όποιος γνωρίζει απο αστρολογία μπορεί εύκολα να καταλάβει,τι είναι ουσιαστικά τα θρησκευτικά βιβλία. Ίσως να μην ειναι ο Όρος, ισως να είναι κάποιος άλλος, ίσως ο Διόνυσος, η αλήθεια παραμένει όμως αυτή. Ο Θεός όπως τον έχετε μάθει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τον θεό Ήλιο λατρεύετε ουσιαστικά, δηλαδή τον πρώτο θεό που λατρεύτηκε ποτέ επι γής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστρολογικα:
    1)21 δεκεμβριου ειναι η χειμερινη ισημερια, δηλαδη ειναι η μικροτερη μερα.
    2)22,23,24 δεκεμβριου , ο ηλιος βρισκεται στην ιδια θεση
    3)25 δεκεμβριου, η μερα αρχιζει ξανα να μεγαλωνει
    4)Ο αστερισμος στον οποιο δυει ο ηλιος τις 3 εκεινες μερες ειναι ο αστερισμος του σταυρου.

    Αληθώς Ανέστη ο Κύριος. Πέθανε, κι έπειτα απο τρεις μέρες σηκωθηκε ξανα. Σαν τον ήλιο! Διαβαστε να δειτε σε ποσες θρησκεις υπαρχουν τα ιδια στοιχεια, οχι επειδη θα πειστειτε, ετσι απο περιεργεια.

    Για αυτο τοσες θεοτητες και τοσες θρησκεις εμπεριεχουν παρομοια στοιχεια.Και η ελληνικη μυθολογια και η αιγυπτιακη και λαοι της μεσοποταμιας , πολυ απλα γιατι εβλεπαν την πορεια του ηλιου στον ουρανο. Η Βίβλος εχει εκατονταδες αστρολογικες αναφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν φταίνε όλοι οι Αρμένιοι για τις πράξεις κάποιον φανατικών ή κάποιον που τους χρησιμοποίησαν να κάνουν αυτό το αίσχος στο ναό.
    Όσο για το τελευταίο σχόλιο του ‘αστρολόγου’ να τον ενημερώσω ότι ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε Μάρτιο και όχι όπως πιστεύετε Δεκέμβριο, προσαρτήθηκε εκείνη την μέρα για άλλους λόγους που δεν θέλω να τους αναπτύξω εδώ, μπορείτε να διαβάσετε κείμενα των πατέρων της εκκλησίας για να μάθετε. Ο συσχετισμός του Θεού μας, με τον Αιγύπτιο Ωρο είναι απαράδεκτη και προφανώς χωρίς έρευνα. Άλλη φορά να είσαι πιο μελετηρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.