Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Αίτημα για την αποκατάσταση περιουσιακών δικαιωμάτων των αυτοαποκαλούμενων "Τσάμηδων" έθεσε στην Ντόρα Μπακογιάννη ο Αλβανός ΥΠΕΞ,...


Αίτημα για την αποκατάσταση περιουσιακών δικαιωμάτων των αυτοαποκαλούμενων "Τσάμηδων" έθεσε στην Ντόρα Μπακογιάννη ο Αλβανός ΥΠΕΞ, Μπάσα, κατά τις συνομιλίες που είχαν πρόσφατα στα Τίρανα. Η έγερση του "τσάμικου ζητήματος" σε τόσο επίσημο επίπεδο και στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησης του Κοσσυφοπεδίου είναι εξαιρετικά δυσμενής εξέλιξη, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που δεν εκπροσωπούν την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. Τι λέει για όλα αυτά η Ντόρα; Χαμογελάει... Ακριβώς σαν τον πατερούλη της!

4 σχόλια

  1. Ας κάνουμε αντιγραφή κι εμείς την απάντηση των Γερμανών που ακόμα μας οφείλουν τις δικές μας αποζημιώσεις!!! Γιατι φαίνεται εμείς δεν ξέρουμε όχι να διεκδικήσουμε, αλλά ούτε να απαντήσουμε, οπότε ας το ρίξουμε στα... σκονάκια!

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIATI NA MHN XAMOGELAEI ?
    MHPWS KAI KATALABAINEI THN SOBAROTHTA TWN ISTORIKWN AYTWN
    STIGMWN ? H MHPWS AISQANETAI THN AGWNIA TWN ELLHNWN GIA OLA TA TOSA
    AYTA PROBLHMATA,POY MAS EBALAN STO KEFALI MAS, OI KAQE LOGHS PSEFTO-POLITIKOI TOY SYNAFIOYTHS.
    H MHPOS QA PAREI TA OPLA SAN ELQH H STIGMH, GIA NA YPERASPISH TA PATRWA ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έλεγε από το 1974 ο Χ. Κίσινγκερ!


    'Να χτυπήσουμε βαθιά τους Έλληνες...'
    >
    >
    > Henry Kissinger: 'The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East'
    >
    > (Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή).


    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς, ωστόσο, δεχτήκαμε την Αλβανία στο ΝΑΤΟ, χωρίς αντίρρηση για την κατεχόμενη Β. Ήπειρο, χωρίς να απαιτήσουμε να σταματήσουν οι απαιτήσεις των Τσάμηδων, χωρίς να μιλήσουμε για τα καταπατούμενα δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου (αρπαγής της περιουσίας τους και όχι μόνο), χωρίς να κάνουμε καν νύξη για τις αλυτρωτικές της βλέψεις, οι οποίες όχι μόνο δεν είναι μικρότερες απ' αυτές των Σκοπίων, αλλά ίδιες και προπαντός πιο επικίνδυνες, λόγω του μεγάλου αριθμού Αλβανών μεταναστών στην χώρα μας. Γιατί φέραμε αντίρρηση μόνο για τα Σκόπια; Με την Αλβανία έχουμε περισσότερες και χειρότερες διαφορές. Το ποιον των Αλβανών έχει επιδειχθεί στο Κόσοβο . Τέτοιους εταίρους θέλουμε στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Οι Σκοπιανοί είναι απλώς καραγκιόζηδες. OI ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.