Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επικίνδυνοι ανθέλληνες: Στην Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα έκαναν... αντιπαρέλαση για να συμπαρασταθούν στην Παλαιστίνη!

Τα εμμονικά και ιδεοληπτικά συμπλεγματικά παρτάλια πως δεν έχουν ιερό και όσιο είναι γνωστό, όπως γνωστό είναι και το μίσος του για οτιδήποτ...


Τα εμμονικά και ιδεοληπτικά συμπλεγματικά παρτάλια πως δεν έχουν ιερό και όσιο είναι γνωστό, όπως γνωστό είναι και το μίσος του για οτιδήποτε εθνικό. Βεβαίως δεν ισχύει το ίδιο με τα εθνικά των άλλων.

Έτσι έφτασαν στο σημείο να πραγματοποιήσουν στην Κέρκυρα… αντιπαρέλαση με σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»! Και έκαναν πορεία παράλληλα με την επίσημη παρέλαση στην Κέρκυρα για την 160η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα!

Τα παρτάλια μάλιστα κατέφθασαν στην περιοχή της εκδήλωσης την ώρα που πάνω από την παρέλαση πετούσαν στρατιωτικά ελικόπτερα Απάτσι.

Βλέπετε για όλους αυτούς τους τύπους που παριστάνουν τους… ανθρωπιστές και δικαιωματιστές, έχει μεγαλύτερη σημασία η Παλαιστίνη (που υμνεί τον Ερντογάν και συνεργάζεται με την Τουρκία) από την Ένωση των Επτανήσων με τη μητέρα Ελλάδα! Δεν είναι απλά βλαμμένοι, αλλά επικίνδυνοι ανθέλληνες!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.