Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκότωσε την εφοπλίστρια Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής και έναν καπετάνιο ο Αιγύπτιος δράστης στη Γλυφάδα

  Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος...

 



Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασάκης, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, και ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στο λογιστήριο της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης.

Μέσα σε λίγα λεπτά αφαίρεσε τρεις ζωές και την δική του ο δράστης του μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νεκροί είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μαρία Καρνέση, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, αλλά και ένας καπετάνιος.



Όλα ξεκίνησαν στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όταν ένας 70χρονος πρώην υπάλληλος της εταιρείας μπήκε μέσα στο κτίριο από το πάρκινγκ και άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νεκροί είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μ.Κ 76 ετών, ένας συγγενής της 79 ετών αλλά και ένας καπετάνιος που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να τον σταματήσει.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ο άνδρας κατέβηκε στο υπόγειο του κτιρίου και αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο μετά τις 12 στο υπόγειο, ενώ δίπλα του βρέθηκε και η καραμπίνα που χρησιμοποίησε.

Ο δράστης που οι Έλληνες τον φώναζαν «Άρη» αλλά κατά πληροφορίες το πραγματικό του όνομα ήταν Ελ Μπουράι, ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Με εντολή της ΕΛΑΣ αποδεσμεύονται τα ασθενοφόρα από το σημείο γιατί υπάρχουν μόνο νεκροί και όχι τραυματίες. Στο σημείο της ναυτιλιακής της Γλυφάδας βρέθηκε και η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.