Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μόνο ο «Στόχος» ασχολείται... Στην Άγκυρα για ταξιδάκι αναψυχής η εγκάθετη «τουρκική ένωση Ξάνθης»

   Συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών για να πάρουν κατευθύνσεις και ενός λεπτού σιγή στο μαυσωλείο του σφαγέα Κεμάλ! Πέρα από κάθε αμφιβολ...

  



Συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών για να πάρουν κατευθύνσεις και ενός λεπτού σιγή στο μαυσωλείο του σφαγέα Κεμάλ!

Πέρα από κάθε αμφιβολία είναι ο ρόλος της αυτοαποκαλούμενης «τουρκικής ένωσης Ξάνθης», που υπάρχει για να προωθεί τα συμφέροντα της Τουρκίας την οποία και αναγνωρίζει για πατρίδα της.


Έτσι 95 μέλη της βρέθηκαν στην Άγκυρα μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου και ανάμεσα σε άλλα επισκέφτηκε και την έκθεση «Βαλκάνια» στο… Sadık Ahmet Hall! Αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Υπουργείο Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας, με τον ψευτοπρόεδρό της και λοιπά στελέχη να έχουν συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή, Πρέσβη Burak Özügergin.

Μετά επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το Anıtkabir (δηλαδή το μαυσωλείο του Κεμάλ) και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην πνευματική παρουσία του… Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, με τον πρόεδρο Ahmetoğlu να αφήνει μήνυμα στο ειδικό ηλεκτρονικό βιβλίο.

Ξεναγήθηκαν φυσικά και στη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, στο Τζαμί Χατζί Μπαϊράμ Βελή και στο Κάστρο της Άγκυρας και επέστρεψαν στην Ξάνθη αργά το βράδυ της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου.
Μια χαρά πήγαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον σφαγέα του Ελληνισμού, να πάρουν και οδηγίες από το τουρκικό ΥΠΕΞ και να γυρίσουν στην Πατρίδα ΜΑΣ –γιατί δικιά τους δεν είναι- για να συνεχίσουν να καταγγέλλουν ότι… καταπατούνται τα δικαιώματά τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.