Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με αυτήν την καραμπίνα ο 76χρονος Αιγύπτιος εκτέλεσε την εφοπλίστρια, τον γαμπρό της και τον καπετάνιο

   Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα ο 76χρονος Αιγύπτιος για να σκοτώσει την εφο...

  



Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα ο 76χρονος Αιγύπτιος για να σκοτώσει την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη

«Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»







Ο Αριστείδης, ο οποίος είχε βαφτιστεί από την μητέρα της Μαρίας Καρνέση και φρόντιζε τα σπίτια της οικογένειας έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στη ναυτιλιακή οπλισμένος με μια καραμπίνα και ένα πιστόλι μπήκε μέσα ανενόχλητος και ανέβηκε για να συναντήσει τα θύματά του.

Αρχικά, συνάντησε έναν εργαζόμενο που γνώριζε πως είχε απολυθεί πριν μια εβδομάδα, ο οποίος έκπληκτος τον ρώτησε: «Άρη τι κάνεις εδώ;» για να πάρει τη σοκαριστική απάντηση: «Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Τώρα θα δεις τι θα πάθουν. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω».

Όπως έγινε γνωστό, ο δολοφόνος και αυτόχειρας Αιγύπτιος εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση επί δεκαετίες και ήταν άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Καθώς φαίνεται, στον δράστη είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση ένα σπίτι στη Γλυφάδα, για να μένει, όταν ερχόταν στην Αθήνα. Ωστόσο, καθώς η Μαρία και η Δέσποινα Καρνέση δεν είχαν πιθανότατα ξεκαθαρίσει τα ιδιοκτησιακά με τον αδερφό τους, Σπύρο, ζήτησαν από τον «Άρη» να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει στη Γλυφάδα και να φύγει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αιγύπτιος «τρελάθηκε», πήρε καραμπίνα και περίστροφο (άγνωστο παραμένει, προς το παρόν, πώς και από πού βρήκε τον οπλισμό) και εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή, αποφασισμένος να σκοτώσει συγκεκριμένα πρόσωπα: τη Μαρία Καρνέση και τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη, που όντως έπεσαν νεκροί, λίγο μετά, από τις σφαίρες του.

Λίγο μετά, βρέθηκε νεκρός από το ίδιο του το χέρι στο υπόγειο του κτιρίου, ενώ δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής κάποιο σημείωμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.