Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα που δολοφόνησε τον κουνιάδο του στον Βόλο

  Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά την είδηση ότι ένας 50χρονος πατέρας δολοφόνησε τον 34χρονο κουνιάδο του και βιαστ...

 


Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά την είδηση ότι ένας 50χρονος πατέρας δολοφόνησε τον 34χρονο κουνιάδο του και βιαστή της κόρης του. Η 18χρονη είχε αποκαλύψει ότι ο αδερφός της μητριάς της, τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και μάλιστα την εκβίαζε με βιντεοληπτικό υλικό. «Θα τα κανονίσω εγώ», φέρεται να είπε ο πατέρας στην κόρη του, όταν έμαθε τη φριχτή αλήθεια...



Μετά τα παραπάνω, ο πατέρας της 18χρονης και καθ’ ομολογίαν δράστης πέρασε από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου, πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, και μεταβαίνοντας στην Αγριά ζήτησε από τη σύζυγό του (από δεύτερο γάμο) να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Με την άφιξή του στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν, στη συνέχεια ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου τον 33χρονο στο πρόσωπο και όταν το θύμα επιχείρησε να του πάρει το όπλο τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχε κάνει έγκλημα και προχώρησε προς το αστυνομικό τμήμα με την καραμπίνα στα χέρια, προκειμένου να παραδοθεί. «Εκεί τον βρήκε ένα περιπολικό. Ο άνθρωπος έκλαιγε. “Εγώ είμαι που πήρα τηλέφωνο”, είπε στους αστυνομικούς. “Σκότωσα τον άνθρωπο, που δηλητηρίασε το παιδί μου”», ήταν η πρώτη κουβέντα, που είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θεοδόση Πάνου.

Ο δράστης δείχνει συνειδητοποιημένος για την πράξη του, ομολογεί και είναι σε μεγάλη ταραχή.

Οι ίδιες πληροφοφορίες αναφέρουν πως όταν το κορίτσι έβγαζε κάποιο μεροκάματο, καθώς δούλευε από 17 ετών, πήγαινε και της ζητούσε τα χρήματα, απειλώντας την ότι διαφορετικά θα δημοσιοποιήσει το βιντεοληπτικό υλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.