Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επεισόδια μετά τις πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Οδομαχίες στα Εξάρχεια

   Επεισόδια σημειώθηκαν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Συγκε...

  



Επεισόδια σημειώθηκαν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα, αφού ολοκληρώθηκε η πορεία λίγο μετά τις 20.00 στο κέντρο της Αθήνας, ομάδα ατόμων κατευθύνθηκε προς τα Εξάρχεια, όπου έβαλε φωτιές σε κάδους στην οδό Μπενάκη, ενώ εκτόξευσε μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών. Παράλληλα, έσπασαν και τζαμαρίες δύο καταστημάτων.



Λίγο πριν τις 22.00 επεισόδια σημειώνονταν στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ναυαρίνου.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία από το πρωί έχουν έγιναν συνολικά 90 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων οι 23 εξ΄αυτών στα Εξάρχεια.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια στην Αθήνα:
eksarxeia-poreia__2_
eksarxeia-poreia__1_
poreia-katasthma
grigoropoulos-arthrou_2
Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας και στη Θεσσαλονίκη

Ίδια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη, όπου, μετά την πορεία για την συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ομάδα αναρχικών επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

Παράλληλα, έβαλαν φωτιές και σε κάδους, ενώ, οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων και προχώρησαν σε 20 προσαγωγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.