Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα αδιανόητα ποσά που ζητούσε για τις αναρτήσεις του ο influencer - παρουσιαστής που κατηγορείται για φοροδιαφυγή!

  Ο πασίγνωστος παρουσιαστής χρεώνει ποσά χιλιάδων ευρώ για κάθε ανάρτηση, ώστε να διαφημίζει τα προϊόντα των εταιρειών. Χρέωνε αδιανόητα πο...

 



Ο πασίγνωστος παρουσιαστής χρεώνει ποσά χιλιάδων ευρώ για κάθε ανάρτηση, ώστε να διαφημίζει τα προϊόντα των εταιρειών.

Χρέωνε αδιανόητα ποσά για μια ανάρτηση




Σάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη πως πασίγνωστος παρουσιαστής είναι ο influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή πολλών χιλιάδων ευρώ. Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε ταξιδιωτική εκπομπή ενώ έχει πάρει μέρος και σε ριάλιτι. Έχει πολλά χρόνια στην τηλεόραση και μετρά χιλιάδες ακολούθους στα social media του.

Το γεγονός αποκάλυψε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, τονίζοντας πως ο παρουσιαστής δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρείες για πώληση ή προώθηση προϊόντων.

Οι ελεγκτές της Εφορίας έκαναν ελέγχους για φοροδιαφυγή και τον εντόπισαν να μην δηλώνει τα πραγματικά χρήματα που βγάζει.

Χρέωνε αδιανόητα ποσά για μια ανάρτηση

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο παρουσιαστής-influencer χρέωνε αδιανόητα ποσά για να κάνει μια ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, χρεώνει από 5.000 ως 8.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή του. Ωστόσο, φέρεται να έχει έρθει, πλέον, σε συνεννόηση με δικηγόρους και προέβη σε ρύθμιση των οφειλών του προς την Εφορία. Ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να ελεγχθεί και για ποσά που έβγαζε πριν από το 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.