Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Τουρκία ζήτησε επίσημα την αποστρατικοποίηση της Ικαρίας λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη Ρ.Τ.Ερντογάν στην Αθήνα

    Λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα η Τουρκία ζητεί επίσημα την αποστρατικοποίηση της Ι...

   



Λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα η Τουρκία ζητεί επίσημα την αποστρατικοποίηση της Ικαρία, σε μια πρωτοφανούς θράσους ενέργειας, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι έχει παραβιαστεί η Συνθήκη της Λωζάννης.



H Tουρκία εξέδωσε αντι-NAVTEX, με αφορμή ασκήσεις των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στην Ικαρία και ζητά την αποστρατικοποίηση του ελληνικού νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν στις 24 Νοεμβρίου NAVTEX για ασκήσεις με πυρά σε οριοθετημένη περιοχή στην Ικαρία (όπως φαίνεται παρακάτω στο χάρτη) που θα πραγματοποιηθούν αύριο 28 Νοεμβρίου από τις 06.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι και από τις 14.30 το μεσημέρι μέχρι τις 20.00 το βράδυ.

Η αντι-NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία έρχεται μόλις δέκα ημέρες πριν την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και δείχνει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα κινηθούν οι Τούρκοι. Άραγε όταν έρθει ο Ρ.Τ.Ερντογάν τι θα ζητήσει; Να αποστρατικοποίηθει η Ελλάδα; Γιατί η Ικαρία είναι Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.