Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο Ιμάμης στα Χανιά που υπερασπίζεται Χαμάς, τζιχαντιστές και Ερντογάν! Εκθείαζε τον αποκεφαλισμό του Γάλλου Καθηγητή!

  Αυτό που χρόνια φωνάζει ο Στόχος ότι έχουμε μαζέψει και κρατάμε κάθε καρυδιάς επικίνδυνο καρύδι, δυστυχώς αποδεικνύεται. Ο τύπος με τη γε...

 



Αυτό που χρόνια φωνάζει ο Στόχος ότι έχουμε μαζέψει και κρατάμε κάθε καρυδιάς επικίνδυνο καρύδι, δυστυχώς αποδεικνύεται. Ο τύπος με τη γενειάδα και το τραπεζομάντιλο στο κεφάλι είναι ο Αιγύπτιος ιμάμης Elsaeyd Montaser ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης εδώ και πολλά χρόνια και πραγματοποιεί ισλαμικά κηρύγματα προωθώντας την θέση των τζιχαντιστών, υποστηρίζοντας τον Ερντογάν και την Χαμάς.






Για την δράση του έχει χρησιμοποιήσει το κλειστό, αλλά και το ανοιχτό στάδιο των Χανίων και το τζαμί Qubaa στα Χανιά. Να σημειωθεί πως το εν λόγω τζαμί λειτουργεί παράνομα, όπως και άλλα εκατοντάδες τεμένη στην χώρα μας.

O Elsaeyd Montaser έχει κάνει like σε ανάρτηση που εκθείαζε τον Τσετσένο Τζιχαντιστή ο οποίος, τον Δεκέμβριο του 2020, αποκεφάλισε τον Γάλλο καθηγητή Σαμουέλ Πατί, καθώς θεώρησε πως προσέβαλε τον Μωάμεθ. Λίγους μήνες αργότερα εξαπέλυσε πυρά προς τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος «τόλμησε» να κάνει λόγο για Ισλαμική τρομοκρατία. Like όμως έκανε και σε δημοσίευση του Ali Trzlakis, ο οποίος ανήκει στους Ταρζαλάκηδες που είναι απόγονοι των μουσουλμάνων της Κρήτης που έσφαζαν Έλληνες Χριστιανούς.

Φανατικός υποστηρικτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας βρίσκει αφορμές να την εξυμνεί. Στο στόχαστρο έχει βάλει τον σύμμαχο της Ελλάδας, Αλ Σίσι, ο οποίος σύμφωνα με εκείνον είναι μαριονέτα των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Μάλιστα, είχε διοργανώσει στα Χανιά εκδήλωση κατά του Σίσι. Είναι υποστηρικτής και του εξτρεμιστή σαλαφιστή Σαουδάραβα κληρικού Khaled Al-Rashed ο οποίος πολύ συχνά έκανε εκκλήσεις για τζιχάντ στη Δύση.

Πολλές φορές μάλιστα αναπαράγει αναρτήσει του Abdelkawi Omar, ανθρώπου του περιβάλλοντος του που βρίσκεται και αυτός στα Χανιά και είναι κι αυτός υπέρ της Χαμάς. Και ρωτάμε τους αρμοδίους: Για ποιον λόγο δεν τον έχετε πετάξει με τις κλωτσιές από την Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.