Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Black Friday: Προειδοποίηση Αναγνωστόπουλου για τις πλασματικές εκπτώσεις – Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα

   Mε διαφορετικό τρόπο θα λειτουργήσει φέτος ο θεσμός της Black Friday, όπως είπε στην ΕΡΤ ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Σ...

  



Mε διαφορετικό τρόπο θα λειτουργήσει φέτος ο θεσμός της Black Friday, όπως είπε στην ΕΡΤ ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος. «Θα ήθελα να τονίσω πάρα πολύ στις επιχειρήσεις πως αυτή η Βlack Friday θα είναι πολύ διαφορετική από ό,τι ήταν η προηγούμενη. 




Θέλω να επιστήσω την προσοχή, διότι στην πραγματικότητα εάν κάποιος επιλέξει να μεταχειριστεί τακτικές που χρησιμοποιούσε πέρυσι για να προσελκύσει το κοινό με πλασματικές εκπτώσεις, τότε δυστυχώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με πάρα πολύ υψηλά πρόστιμα που αρχίζουν από τις 20 χιλιάδες ευρώ και μπορούν να φτάσουν σε μερικά εκατομμύρια ευρώ για μεγάλες αλυσίδες επιχειρήσεων» σημείωσε.

Ο ίδιος μίλησε για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν το καλοκαίρι για πλασματικές εκπτώσεις σε εταιρείες. «Ήδη το καλοκαίρι βάλαμε 2,5 εκατ. ευρώ σε πρόστιμα και ανακοινώσαμε τα ονόματα των αλυσίδων που συμμετείχαν σε τέτοιου είδους πρακτικές. 

Ας ελπίσουμε ότι η Black Friday που έρχεται δεν θα έχει τα ίδια στενάχωρα αποτελέσματα » είπε και αναφέρθηκε στην υπηρεσία καταγγελιών. «Δεν λειτουργεί πλέον η υπηρεσία στη βάση των καταγγελιών τόσο πολύ όσο τα δικά της εργαλεία .Εμείς το κάνουμε οργανωμένα και μαζικά» είπε.
enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.