Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μετά την επίθεση της Χαμάς έχουμε δύο επιλογές-Είτε θα οργανωθούμε για πλήρη πόλεμο είτε θα γίνουμε έρμαιο των Τούρκων στο Αιγαίο

   Ποιες συνομιλίες Ελλάδος-Τουρκίας και ΜΟΕ όταν οι Τούρκοι ζητούν 120 νησιά και βραχονησίδες ως τουρκικές και το μισό Αιγαίο; Η κατάσταση...

  Ποιες συνομιλίες Ελλάδος-Τουρκίας και ΜΟΕ όταν οι Τούρκοι ζητούν 120 νησιά και βραχονησίδες ως τουρκικές και το μισό Αιγαίο;

Η κατάσταση μεταξύ Άγκυρας και Αθήνας ευρίσκεται φαινομενικά σε φάση συνομιλιών με οργασμό συναντήσεων Αξιωματούχων πριν την επίσημη σύνοδο των δύο πλευρών στην Θεσσαλονίκη.

Με φόντο τα εγκλήματα της ισλαμικής Χαμάς, τις απειλές του Ερντογάν στις ΗΠΑ, τις πολεμικές κινήσεις του Ιράν και την μετακίνηση τουρκικού στόλου 50 μίλια από την ομάδα μάχης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου, οι δύο πλευρές αναζητούν λύσεις στο Αιγαίο, με Χακάν Φιντάν και κ. Γεραπετρίτη να έχουν αναλάβει την όλη διαδικασία .

Η όλη προσπάθεια αξιολογείται ως χίμαιρα της ελληνικής, κυρίως διπλωματίας, η οποία επιζητά ηρεμία, και γαλήνη στο Αιγαίο, από ένα εξαγριωμένο ακραίο ισλαμικό τουρκικό καθεστώς, που δεν συζητά, αλλά παρουσιάζει μόνο προκλήσεις, ζητώντας αλλαγή καθεστώτος ελληνικών νησιών, κατάργηση του FIR Αθηνών, και κυρίως το μεγαλύτερο μερίδιο της ΑΟΖ της Κύπρου.

Ζητά σχεδόν τον πλήρη έλεγχο της Μουσουλμανικής μειονότητας στην Δυτική Θράκη, και απαιτεί να μην υλοποιούνται στρατιωτικές ασκήσεις στα νησιά μας στο Αιγαίο, μέχρι να “ αποσύρουμε τις στρατιωτικές μας δυνάμεις” από εκεί, ή τουλάχιστον αυτό\ά ονειρεύεται.

Ζητά επίσης να μην υλοποιούνται ασκήσεις στην Διεθνή θάλασσα του Αιγαίου, αχρηστεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα πεδίο βολής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, διότι η μικρή έκταση των νησιών απαιτεί την συμπερίληψη και διεθνούς θαλάσσιου χώρου στο ελληνικό Αρχιπέλαγος.

Οι Τούρκοι θέλουν να “αχρηστέψουν” ουσιαστικά τα πεδία βολής σε Ψαθούρα, Άνδρο, Καράβια, Κρήτη, κά.

Η ωμή αλήθεια εδώ είναι ότι οι “παμπόνηροι” απόγονοι των Οθωμανών, επιζητούν με τις δήθεν συνομιλίες και την καλή διάθεση, την πλήρη απενεργοποίηση των ασκήσεων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στο φυσικό χώρο που θα πολεμήσουν μελλοντικά με την Τουρκία, δηλαδή σε Αιγαίο και στα νησιά από Θάσο μέχρι Κρήτη, ενώ κάνουν σαν τρελοί να “σκοτώσουν” το ήδη μισοπεθαμένο Ενιαίο Δόγμα με την Κύπρο.

Πρόκειται δηλαδή για μια άνευ όρων παράδοση της Ελλάδος, στα σχέδια τύπου “θα έρθουμε ένα βράδυ” ( παρόμοια έπραξε και η Χαμάς), τα οποία όχι μόνο ευρίσκονται στα συρτάρια των Επιτελών του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, αλλά επικαιροποιούνται συνεχώς, αφού το δόγμα της Άγκυρας είναι ο Εθνικός Όρκος, και η επιστροφή στα πρώην χαμένα οθωμανικά εδάφη.

Πολλοί ειδικοί δηλώνουν πως όλα αυτά, είναι όνειρα Νεο-Οθωμανών, διότι καμία (το τονίζουμε αυτό) ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτές τις προκλητικά απίστευτες αξιώσεις, που θα ακρωτηριάσουν την ελληνική κυριαρχία σε θάλασσα, στεριά και αέρα.

Οι Τούρκοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απειλήσουν ούτε τις ΗΠΑ, ούτε την ανύπαρκτη ΕΕ, ούτε κανέναν φυσικά, κινούμενοι μέσα στην αλαζονεία και τον παραλογισμό Οθωμανικών ιδεωδών και των Τουρανικών τους σχεδίων, και αυτό το πράττουν έχοντας πλήρη επίγνωση, των δηλώσεων της πολιτικής πυραμίδας εξουσίας της χώρας,από τον Ερντογάν μέχρι τον τελευταίο διπλωματικό υπάλληλο.

Ο κόσμος, καλύτερα ο πλανήτης ολόκληρος, από την Ουκρανία και τα Βαλκάνια, μέχρι την Μέση Ανατολή και την Ταϊβάν, είναι σε τροχιά στρατιωτικής συγκρούσεως, κυρίως λόγω τεράστιων συμφερόντων, περιτυλιγμένα με ακραίες ιδεολογίες και δόγματα.

Μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον, η χώρα μας έχει δύο επιλογές: είτε να παραμείνει σε κάθε επίπεδο κυβερνητικής οργάνωσης, Στρατού, Αστυνομίας, μυστικών υπηρεσιών, αμυντικής βιομηχανίας, σε τωρινό νηπιακό στάδιο, και να υποστεί μια πιθανή ακόμη στρατιωτική ήττα, τύπου Κύπρου το 1974, ή να ξυπνήσουμε όλοι μαζί και να κινηθούμε με τρελούς ρυθμούς για να αλλάξουμε τα πάντα.

Τι απαιτείται επιγραμματικά από την χώρα μας

Αύξηση της θητείας στον ελληνικό Στρατό χθες, να γεμίσουμε τα νησιά με μυστικές αποθήκες σε προσβάσιμους χώρους, με όλα τα απαραίτητα υλικά για τον εξοπλισμό των Εφέδρων σε Έβρο-Νησιά Ανατολικού Αιγαίου ( ώστε να ετοιμαστούν άμεσα όλοι οι Έφεδροι λαμβάνοντας και όπλα), να γεμίσουμε τις αποθήκες πυρομαχικών με νέες παρτίδες, να προβούμε σε εξάσκηση του πληθυσμού σε πολεμικά σενάρια απόκρουσης πιθανής τουρκικής επιχείρησης μέρα ή νύκτα ως αρχή, ειδικά τώρα που η ελληνοτουρκική διπλωματία ομιλεί για "ειρήνη".
Να εξοπλίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας σε επίπεδο μη επανδρωμένων συστημάτων συνεχώς ( σε αέρα στεριά και θάλασσα) , αφού αυτά τα συστήματα διαδραματίζουν καίριο ρόλο σε κάθε επιχείρηση.

Να παραλάβουμε σύγχρονα συστήματα που να εντοπίζουν την ηλεκτρομαγνητική υπογραφή εχθρικού στρατιωτικού εξοπλισμού επικοινωνίας, για τον εντοπισμό σχηματισμών του στρατού, με στόχο την εξαπόλυση προσομοιωμένων χτυπημάτων του ελληνικού πυροβολικού.

Επίσης απαιτείται να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στις ασκήσεις συνδυασμένων όπλων και την ανάγκη εκτεταμένης εξάσκησης του στρατιωτικού προσωπικού σε ατομικό επίπεδο.

Τέλος, απαιτείται ειδική εκπαίδευση και της ελληνικής Αστυνομίας, (η οποία ως γνωστόν θα αναλάβει καίριο ρόλο εσωτερικής ασφαλείας σε κάθε πολεμικό σενάριο), σε διάφορα σενάρια και πιθανές απειλές από αλλοδαπούς εντός και εκτός δομών και πόλεων, αφού υπάρχουν υπόνοιες ότι μερικοί από αυτούς δεν θα είναι κατατρεγμένοι μετανάστες, αλλά πιθανόν να ανήκουν σε ακραίους χώρους του Ισλάμ, ή θα λαμβάνουν εντολές από την Άγκυρα.

Η πρόσφατη άνανδρη επίθεση της Χαμάς και οι βάρβαρες πρακτικές της τρομοκρατικής οργάνωσης στον Ισραηλινό πληθυσμό που παραπέμπουν σε οθωμανικές αγριότητες, μας δείχνει ότι ο πιθανόν η περιοχή μας να είναι στο κατώφλι ενός νέου Μεσαίωνα, που έχει πολλές εκφάνσεις και ακραίες ιδεολογικές πλατφόρμες, απειλώντας χιλιάδες ανθρώπινες ζωές παντού.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.