Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο Γκρίζος Λύκος που πάει για Δήμαρχος στην Μύκη της Ξάνθης... Δείτε τον μαζί με Μπαχτσελί και Λύκαινα Ακσενέρ!

  Ο ΚΟΥΡΤ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!  (Μεταφέρουμε από τον έντυπο "Στόχο", γιατί καν...

 


Ο ΚΟΥΡΤ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! 

(Μεταφέρουμε από τον έντυπο "Στόχο", γιατί κανείς άλλος δεν ασχολείται. Όλοι προσπαθουν να το περάσουν απαρατήρητο για να μην φανεί η ανυπαρξιά τους και η ανημποριά τους να σταματήσουν την εχθρική διείσδυση)

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΜΕ

Για τα μάτια του κόσμου είχε παραιτηθεί στις εκλογές του 2014 ο τότε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, Αχμέτ Κουρτ, αφού διέρρευσαν οι φωτογραφίες του με τους Γκρίζους Λύκους και συγκεκριμένα με τον αρχηγό τους Μπαχτσελί αλλά και τη «λύκαινα» Ακσενέρ!



Ο ίδιος πράκτορας των τουρκικών συμφερόντων έχει μάλιστα εκφράσει την υποστήριξή του στο τουρκοκόμμα DEB, αφού άλλωστε είναι μέλος του. Αυτός ο τύπος (δικηγόρος Ξάνθης με έδρα επί της οδού Μ. Βόγδου απέναντι από τα δικαστήρια Ξάνθης) είναι και πρόεδρος της παράνομης ψευτοένωσης Ξάνθης και δικηγόρος των ψευτομουφτήδων. Και τώρα διεκδικεί να είναι δήμαρχος στη Μύκη της Ξάνθης, αφού πέρασε στον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών και θα αναμετρηθεί με τον Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν.

Να σημειωθεί ότι πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών όλοι οι υποψήφιοι του δήμου Μύκης έσπευσαν στον ψευτομουφτή Μουσταφά Τράμπα, για να καταστήσει σαφές ότι ο μελλοντικός δήμαρχος Μύκης θα διοικεί τον Ελληνικό Δήμο σύμφωνα με τις οδηγίες από την Τουρκία και προς όφελος των “Τούρκων Δυτικής Θράκης” και πάντα σε συντονισμό με τους εγκαθέτους επικεφαλής των παράνομων συλλόγων!







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.