Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κακοκαιρία Elias: Μήνυμα από το 112 στην Αττική - «Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις»

  Το 112 ήχησε στην Αττική το βράδυ της Τρίτης (26/9) λόγω της κακοκαιρίας Elias ενώ ήδη είχαν σταλεί μηνύματα νωρίτερα και σε άλλες περιοχ...

 



Το 112 ήχησε στην Αττική το βράδυ της Τρίτης (26/9) λόγω της κακοκαιρίας Elias ενώ ήδη είχαν σταλεί μηνύματα νωρίτερα και σε άλλες περιοχές της χώρας, την ώρα που, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, ενισχύεται μέσα στο επόμενο 24ωρο η ένταση της κακοκαιρίας.



Σφοδρές βροχοπτώσεις αναμένονται στην Αττική, τη Στερεά και τη Δυτική Ελλάδα και τα Επτάνησα. «Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις» αναφέρει το μήνυμα του 112 για την Τετάρτη (27/9).





Πρόδρομες κινήσεις ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το δήμο Λαμιέων, ώστε να απομακρύνουν προληπτικά κάποιους κατοίκους από το χωριό Κόμμα και ιδιαίτερα από τα σπίτια που βρίσκονται πολύ κοντά στο Σπερχειό. Παράλληλα, υπάρχει μία ετοιμότητα για την συνολική εκκένωση του χωριού αν παραστεί ανάγκη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο μεταξύ, τα προειδοποιητικά μηνύματα από το 112 στην περιοχή της Φθιώτιδας είναι συνεχή και πληροφορούν τους κατοίκους για τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τους καλούν να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.