Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πουθενά στον Κόσμο- Μόνο στα Σκόπια αλλάζει κανείς την εθνικότητά του μέσα σε μία ημέρα…»

   Αν και χαράχτηκαν νέες στρατηγικές, το Υπουργείο Διοίκησης δεν συμπεριέλαβε τον εξισορροπητικό μηχανισμό στα σχέδια αυτά. Σύμφωνα με αυτ...

  



Αν και χαράχτηκαν νέες στρατηγικές, το Υπουργείο Διοίκησης δεν συμπεριέλαβε τον εξισορροπητικό μηχανισμό στα σχέδια αυτά.

Σύμφωνα με αυτό, γίνονται πρόσθετες τεχνικές αναλύσεις για το πόσο κακή χρήση του εξισορροπητή από κρατικούς φορείς που προσλαμβάνουν υποψήφιους με ψευδείς δηλώσεις.



[ Σημείωση: Εξισορροπητής – Σε δημόσιους φορείς στα Σκόπια προσλαμβάνονται πολίτες κατά 80 τοις εκατό σλαβικής καταγωγής και 20 τοις εκατό αλβανικής καταγωγής και άλλοι, όπως προβλέπει ο νόμος]

Ο υπουργός Αζίρ Αλίου παραδέχεται ότι ο εξισορροπητής χρησιμοποιείται παντού, αλλά ακόμη και με την κατάργηση αυτού του μηχανισμού, το πρόβλημα δεν υποτίθεται ότι θα λυθεί, διότι η νοοτροπία των πολιτών είναι να χειραγωγούν οποιοδήποτε σύστημα μόνο και μόνο για να φτάσουν σε μια κρατική δουλειά.
Ο Αλίου είπε ότι κανείς στον κόσμο δεν αλλάζει την εθνικότητα του μέσα σε μια μέρα για δουλειά, αυτό συμβαίνει μόνο στη Βόρεια Μακεδονία.

«Δεν πιστεύω ότι μπορείς να βρεις πολίτη σε ευρωπαϊκές χώρες που αλλάζει εθνικότητα μέσα σε μια μέρα μόνο και μόνο για να γίνει μέλος κάποιου ιδρύματος.

Πιστεύω ότι είναι προσβολή για τον θεσμό και για αυτούς τους πολίτες, που κάνουν αυτή την ενέργεια. Αυτό λέει πολλά για τη μορφή και τον επαγγελματισμό, το ήθος και την ηθική που έχουν αυτοί οι πολίτες. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή τη νοοτροπία των πολιτών, θα βρούμε αναγκαστικά τρόπο να αντικαταστήσουμε τον εξισορροπητή με κάποια άλλη μορφή και μεθοδολογία», δήλωσε ο Αζίρ Αλίου, υπουργός Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης.

Σύμφωνα με το νόμο, ο διαγωνισμός για δημοσίους υπαλλήλους και δημόσια διοίκηση προκηρύσσεται από τον Οργανισμό Διοίκησης με βάση τις απαιτήσεις αρμόδιου φορέα με επαρκή προσόντα για τη θέση εργασίας. Την προϋπόθεση όμως για δίκαιη και επαρκή εκπροσώπηση προσθέτει ο υπουργός Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης, ασκώντας τον μηχανισμό εξισορρόπησης. Η Υπηρεσία Διοίκησης λέει ότι ενήργησαν σύμφωνα με το νόμο.

«Δεν έχουμε κανένα νόμιμο δικαίωμα να εμποδίσουμε κάποιον να δηλώσει την εθνικότητα του.
Προς το παρόν δεν έχουμε λύση για αλλαγή του Εξισορροπητή (balancer) με οποιαδήποτε νέα μεθοδολογία», αναφέρει η Υπηρεσία Διοίκησης.

Η κατάχρηση του εξισορροπητή έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, σχεδόν σε όλα τα κρατικά όργανα όσον αφορά το 20% των θέσεων που προορίζονται για Αλβανούς και άλλους.

Alsat

The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.