Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Πέμπτος Στόλος των ΗΠΑ ενισχύει τις δυνάμεις του στη Μέση Ανατολή

  Ο πέμπτος στόλος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ανακοίνωσε την άφιξη πρόσθετων στρατιωτικών ενισχύσεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολ...

 



Ο πέμπτος στόλος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ανακοίνωσε την άφιξη πρόσθετων στρατιωτικών ενισχύσεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου που είχε προαναγγείλει το Υπουργείο Άμυνας.



Αυτές οι ενισχύσεις περιλαμβάνουν τη συγκέντρωση περισσότερων από 3.000 Αμερικανών ναυτών και στρατιωτών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πέμπτος Στόλος, δύο αμφίβια επιθετικά πλοία και ένα αποβατικό πλοίο έφτασαν στην Ερυθρά Θάλασσα με στόχο την ενίσχυση των αεροπορικών και θαλάσσιων δυνατοτήτων στην περιοχή και την ενίσχυση της ευελιξίας του Πέμπτου Στόλου των ΗΠΑ.

Ένα tweet που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Στόλου στην πλατφόρμα «Χ» ανέφερε ότι τα δύο πλοία, το αεροπλανοφόρο- ελικοπτεροφόρο «USS Bataan» και το αποβατικό πλοίο «USS Carter Hall» βρίσκονται στην Ερυθρά Θάλασσα, αφού διέσχισαν τη Διώρυγα του Σουέζ.

Το το αεροπλανοφόρο- ελικοπτεροφόρο πλοίο έχει την ικανότητα να μεταφέρει περισσότερα από 20 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών MV-22 Osprey και EV-8B Harrier, εκτός από μια ομάδα αμφίβιων αποβατικών σκαφών.

The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.