Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

    Τα εγκαίνια του νέου παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου στα Κατεχόμενα πραγματοποίησε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο ...

   



Τα εγκαίνια του νέου παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου στα Κατεχόμενα πραγματοποίησε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατέφτασε με απευθείας πτήση από τα ΗΑΕ.

Ο Ερντογάν υποστήριξε ότι το έργο αυτό θα συμβάλει στο να καταστεί το ψευδοκράτος, το οποίο αποτελεί -όπως είπε- λεκάνη σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο, ένα σήμα κατατεθέν στην περιοχή.

«Με την ευκαιρία αυτή, τιμώ την 49η επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης, κατά την οποία διατρανώσαμε στους εχθρούς μας την ύπαρξη του τουρκοκυπριακού λαού στο νησί.

Το αεροδρόμιο Ερτζάν (σ.σ. Τύμπου) άνοιξε στις 3 Φεβρουαρίου 1975 και διαθέτει κτίριο τερματικού σταθμού 20.000 τετραγωνικών μέτρων, χώρο στάθμευσης 34.000 τετραγωνικών μέτρων και κύριο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης μήκους 2.755 μέτρων.

Το αεροδρόμιο μας έχει πλέον τη δυνατότητα να φιλοξενεί αεροσκάφη μεγάλης ατράκτου με το κτίριο του τερματικού σταθμού και τον διπλό διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης εξοπλισμένο με νέες εγκαταστάσεις και δυνατότητες, η κατασκευή των οποίων ξεκίνησε το 2016.

Χτισμένο σε συνολική έκταση 7 εκατομμυρίων 800 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, το αεροδρόμιο Ερτζάν (σ.σ. Τύμπου) είναι πλέον κατάλληλο να χρησιμοποιείται από όλα τα μοντέλα επιβατικών αεροσκαφών χάρη στο νέο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης μήκους 3.100 μέτρων σε σύγκριση με τον υφιστάμενο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης μήκους 2.755 μέτρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.