Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αθήνα: Συνελήφθη (ξανά) με μπαλταδακι από τη ΔΡΑΣΗ ο Βουλγαρονιγηριανός τραπερ Thug Smile

Τα πληρώματα της ομάδας ΔΡΑΣΗ εξακρίβωσαν τα στοιχεία του συλληφθέντα και ενημερώθηκαν ότι πρόκειται για “τράπερ” Σύμφωνα με πληροφορίες το...




Τα πληρώματα της ομάδας ΔΡΑΣΗ εξακρίβωσαν τα στοιχεία του συλληφθέντα και ενημερώθηκαν ότι πρόκειται για “τράπερ”

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, αστυνομικοί τής ΔΡΑΣΗ διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, στα Εξάρχεια εντόπισαν αλλοδαπό άνδρα που έφερε τσαντάκι μέσης, και καθώς κρίθηκε ύποπτος προχώρησαν σε έλεγχο.



Στο τσαντάκι κατείχε μπαλταδακι και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά την εξακρίβωση, ο συλληφθείς δήλωσε τραπερ και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν σε έλεγχο είχε συλληφθεί και είχε κριθεί ένοχος για επίθεση, και για παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Ήταν το Νοέμβριο του 2021 όταν ο 27χρονος Βουλγαρονιγηριανός ο οποίος στην τράπ σκηνή συστήνεται ως Thug Smile, είχε συμμετοχή σε αιματηρό επεισόδιο σε καφετέρια στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό. Τότε είχε τραυματίσει με μαχαίρι δύο άτομα με τα οποία είχαν διάφορες.

Ενώ, το Μάιο του 2022 είχε συλληφθεί μαζί με άλλα τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών επιστρέφοντας από προγραμματισμένη εκδήλωση στη Λάρισα και σε έλεγχο στο ύψος της Θήβας στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης. Ενώ και τον περασμένο Δεκέμβριο (2022) είχε συλληφθεί σε έλεγχο τής ΟΠΚΕ στον Άγιο Παντελεήμονα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.