Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσία: Τσετσενικές ένοπλες μονάδες στέλνονται για υπεράσπιση του Μπέλγκοροντ

   Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, απευθύνθηκε στον Ανώτατο Διοικητή, Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν με πρ...

  



Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, απευθύνθηκε στον Ανώτατο Διοικητή, Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν με πρόταση να σταλούν τσετσενικές μονάδες «Αχμάτ» στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, η οποία δέχεται επιθέσεις από ουκρανικές δυνάμεις.



Όπως αναφέρει η Moskovskiy komsomolets, οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εκτόξευσαν 519 μονάδες διαφόρων πυρομαχικών στην περιοχή Σεμπεκίνσκι, σύμφωνα με δήλωση του κυβερνήτη της περιοχής Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ στο κανάλι του στο Telegram.

Στρατιωτικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πούτιν αποδέχτηκε την πρόταση του Καντίροφ για αποστολή μαχητών του στην περιοχή του Μπέλγκοροντ τονίζοντας ότι οι άνδρες του δεν έχουν μόνο στρατιωτική εμπειρία, αλλά και αντιτρομοκρατική.

Συνολικά, περισσότεροι από 70 χιλιάδες Τσετσένοι υπηρετούν τώρα σε τάγματα και συντάγματα ισχύος και στρατιωτικών δομών. Όλοι τους εκπαιδεύτηκαν στο Ρωσικό Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων, διαθέτουν τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό και είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν οποιαδήποτε παραγγελία σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως σημειώνεται.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.