Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στην Κηφισίας: «Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου» – Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη

    Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης(1/6) από ...

   


Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης(1/6) από οδηγό μηχανής

Το άτυχο κοριτσάκι διέσχιζε τον δρόμο μαζί με την ηλικιωμένη νταντά της, η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Star η 3χρονη είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική.



«Η κορούλα μου δεν πήγε σήμερα στον παιδικό σταθμό γιατί υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού. Το πρωί η κυρία που τη φροντίζει την πήγαινε μία βόλτα στην παιδική χαρά. Δεν γνωρίζω πώς έγινε το τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας. Πήγα στο νοσοκομείο και οι γιατροί, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν, μου είπαν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μεν σοβαρή, αλλά σταθερή. Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου» είπε η μητέρα του παιδιού στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οδηγός που παρέσυρε την ηλικιωμένη και το 3χρονο κοριτσάκι συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, όταν ο εισαγγελέας ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, ζήτησε την σύλληψη του οδηγού της μοτοσικλέτας με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος του Χαλανδρίου, το πρωί της Πέμπτης (1/6), όταν η μηχανή κινούμενη στο ρεύμα προς Κηφισιά παρέσυρε την ηλικιωμένη γυναίκα και το κοριτσάκι, την ώρα προσπαθούσαν να περάσουν κάθετα τον δρόμο.

Μάλιστα, σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος στη λεωφόρο Κηφισίας που έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ο οδηγός της μηχανής να διασχίζει κάθετα τη λεωφόρο Κηφισίας από σημείο χωρίς διάβαση και σηματοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.