Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Αλβανίδα «Λέαινα του ISIS» καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση στην Ιταλία

   Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η 19χρονη Αλβανίδα, Μπλεόνα Ταφαλάρι, με καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο, ήταν μέλος της τρομοκρατικής...

  



Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η 19χρονη Αλβανίδα, Μπλεόνα Ταφαλάρι, με καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο, ήταν μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Λιοντάρια των Βαλκανίων», ενώ η ίδια ήταν γνωστή με το παρατσούκλι «Η Λέαινα του ISIS».



Η Μπλεόνα Ταφαλάρι, όπως αποδεικνύεται, είναι μέλος μιας ισλαμικής φονταμενταλιστικής ομάδας με τον σύζυγό της και ήταν έτοιμη να πάει να πολεμήσει.

Συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου πέρυσι στην Ιταλία για διεθνή τρομοκρατία μετά από έρευνα που συντόνισε ο εισαγγελέας Λεονάρντο Λέστι, γράφει η ιταλική εφημερίδα, Il Giorno.

Σύμφωνα με την εντολή του ανακριτή Carlo Ottone De Marchi, η 19χρονη είχε ασπαστεί τον τζιχαντιστικό ριζοσπαστισμό και είχε φιλοξενηθεί και ανάμεσα σε ανηλίκους, χωρίς να κρύβει τη φιλοδοξία της να πάει να πολεμήσει σε εμπόλεμες ζώνες κατά του «δυτικού εχθρού».

«Θα παντρευτώ έναν μουτζαχεντίν και ανυπομονώ να πεθάνω μαζί του, πλημμυρισμένη από το αίμα των Δυτικών», είπε σε ένα τηλεφώνημα που είχε υποκλαπεί, όπου μιλούσε για το άτομο που επρόκειτο να παντρευτεί.

Τα μηνύματά της στο Telegram ήταν επίσης γεμάτα με μαύρα emoji με σημαία του ISIS και εικόνες και βίντεο με αποκεφαλισμούς και διάφορες φρικαλεότητες που διέπραξαν οπαδοί του Χαλιφάτου.

KlanKosova

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.