Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλιμακώνουν τις απειλές και τους εκβιασμούς εναντίον της Λευκωσίας: Ο Τσαβούσογλου ομιλεί για “δικαιώματα” στις ενεργειακές πηγές της Κύπρου

  Το μοντέλο ομοσπονδίας δεν είναι πλέον κατάλληλο για τη Κύπρο, δήλωσε ο ισλαμιστής Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου...

 



Το μοντέλο ομοσπονδίας δεν είναι πλέον κατάλληλο για τη Κύπρο, δήλωσε ο ισλαμιστής Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφέροντας ότι η κατοχική χώρα στηρίζει “τα δικαιώματα Τουρκοκυπρίων” επί των ενεργειακών πηγών της Κυπριακής Δημοκρατίας.



Σε μήνυμά του στο Twitter με τίτλο «Η Κύπρος Εθνικής μας υπόθεση – η επιχειρηματική, ανθρωπιστική και αποτελεσματική εξωτερική μας πολιτική» ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών αναφέρει: «Τονίσαμε μαζί με την τουρκοκυπριακή πλευρά ότι το μοντέλο λύσης της ομοσπονδίας, που δοκιμάστηκε εδώ και μισό αιώνα, δεν είναι πλέον κατάλληλο».

«Υποστηρίξαμε σθεναρά το όραμα της (παράνομης) “τδβκ” στη λύση δύο κρατών στη βάση της κυριαρχικής ισότητας» συνεχίζει, αναφερόμενος στο ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με τον ισλαμιστή υπουργό:

«Διασφαλίσαμε η (παράνομη) “τδβκ” να γίνει αποδεκτή ως μέλος παρατηρητής στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών. Έτσι έγινε δεκτή σε διεθνή οργανισμό με το συνταγματικό της όνομα(!!!) για πρώτη φορά. Υποστηρίξαμε επίσης το άνοιγμα από την (παράνομη) κυβέρνηση της (παράνομης) “τδβκ” των Βαρωσίων που ήταν κλειστά εδώ και 46 χρόνια”.

“Προστατεύσαμε και συνεχίζουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων επί των πηγών ενέργειας στην Κύπρο και γύρω από αυτήν, καθώς και τα συμφέροντά τους», αναφέρει ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.