Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στην Λεωφόρο Αθηνών: Αστυνομικός από τα Τρίκαλα ο ένας από τους δύο νεκρούς

   Αστυνομικός ήταν ο 37χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο που συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών, τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/5). Εκτός του αστυνο...

  



Αστυνομικός ήταν ο 37χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο που συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών, τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/5). Εκτός του αστυνομικού, την ζωή του έχασε και ένας 19χρονος στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα.

Ο 37χρονος Σ.Μ. υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών σύμφωνα με ενημέρωση από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής. Έχασε την ζωή του όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε με τον 19χρονο συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Και οι δύο διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

«Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Συναδέλφου μας που θα επιδιώξει να της συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Επίσης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει με συντριβή και οδύνη, τα θερμά συλλυπητήρια του και στην οικογένεια του νεαρού συμπολίτη μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο 37χρονος Σ.Μ. ήταν από τα Τρίκαλα και υπηρετούσε στην πρωτεύουσα. Τραγική ειρωνεία ότι μόλις πριν από 10 ημέρες σκοτώθηκε ακόμη ένας Τρικαλινός αστυνομικός, σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού.
Πώς έγινε το τροχαίο στη Λ. Αθηνών δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Αντιγόνης κοντά στο νέο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες, το οποίο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Λ. Αθηνών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και κινήθηκε προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να παρασύρει μια μηχανή με δύο αναβάτες που κινούνταν εκείνη τη στιγμή στη δεξιά λωρίδα. Στη συνέχεια προσέκρουσαν σε δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα επί της λεωφόρου.
Χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν ο 37χρονος και ο 19χρονος, που ήταν οι αναβάτες της μοτοσικλέτας. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε λίγο αργότερα ο θάνατός τους.

Έχει συλληφθεί ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο, ενώ προανάκριση διεξάγει η Τροχαία Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.