Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΠΝΑΤΕ! «Θέλουμε να κερδίσουμε όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή» δήλωσε ο Τσίπρας!

  Εξηγήσεις για την πρότασή του περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Mega, ενώ έριξε και «βόμβα», διαμηνύοντ...

 



Εξηγήσεις για την πρότασή του περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Mega, ενώ έριξε και «βόμβα», διαμηνύοντας ότι θέλει να κερδίσει τους πρώην ψηφοφόρους της... Χρυσής Αυγής. Η «βόμβα» Τσίπρα ήρθε όταν ρωτήθηκε αν θέλει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και του κόμματος Ελληνες, του Ηλία Κασιδιάρη. 



«Στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε και να τους εξηγήσουμε ότι δεν είναι αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή. Δεν είναι καθόλου αντισυστημικοί αυτοί που συναγελάζονται με δικαστές ξαφνικά. Άρα, λοιπόν, τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι πείσθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τη Χρυσή Αυγή και υιοθέτησαν ένα κομμάτι της πρακτικής και της ιδεολογίας τους, δίνουμε καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε. Δεν τους βάζουμε απέναντι, απέναντι βάζουμε τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.