Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στη Χειμάρρα: Καταγγελίες για προσπάθειες εκφοβισμού ψηφοφόρων, προβλήματα σε εκλογικά κέντρα – ΦΩΤΟ

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην Χειμάρρα, όπου συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία την ώρα που ο ομογενής υποψήφιος δήμαρχος, Φρέντι Μπε...





Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην Χειμάρρα, όπου συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία την ώρα που ο ομογενής υποψήφιος δήμαρχος, Φρέντι Μπελέρης έχει προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, υπάρχουν καταγγελίες για κλίμα εκφοβισμού στα εκλογικά κέντρα όπου ο Φρέντι Μπελέρης και το κόμμα «Ομόνοια» αναδεικνύονται πρώτοι.

Όπως καταγγέλλεται, αστυνομικοί και άνθρωποι από το περιβάλλον του Έντι Ράμα προσπαθούν να παρακωλύσουν τη διαδικασία με διάφορους τρόπους, ενώ οι ίδιοι έχουν στα χέρια τους λίστες και σημειώνουν όσους ψηφίζουν.

Προβλήματα σε εκλογικά κέντρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr σε ορισμένα εκλογικά κέντρα, σε απομακρυσμένα χωριά αλλά ακόμη και σε πόλεις, υπήρξαν προβλήματα από νωρίς το πρωί.

Σε ορισμένα κέντρα καθυστέρησαν ή δεν έφτασαν ποτέ τα μηχανήματα αναγνώρισης και ταυτοποίησης, με αποτέλεσμα η διαδικασία να γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, γραπτά.

Μερικά από τα κέντρα που αντιμετώπισαν τέτοια προβλήματα ήταν στον Δήμο Φοινίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.