Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατακεραυνώνει τον Ράμα ο γιος του Φρέντι Μπελέρη – Σχέδια του να ακυρώσει την εκλογική νίκη!

   Αν και είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος νέος δήμαρχος Χειμάρρας, ο ομογενής Φρέντι Μπελέρης παραμένει στη φυλακή, με την επικοινωνία μαζί ...

  



Αν και είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος νέος δήμαρχος Χειμάρρας, ο ομογενής Φρέντι Μπελέρης παραμένει στη φυλακή, με την επικοινωνία μαζί του να είναι δύσκολη ακόμη και για τους οικείους του, με τους ομογενείς να φοβούνται πως τα Τίρανα επεξεργάζονται σχέδιο για να μπλοκάρουν και να ακυρώσουν την απόφαση του λαού, καθώς αν καταδικαστεί από την αλβανική δικαιοσύνη, δε θα του επιτραπεί να γίνει δήμαρχος στη Χιμάρα.


«Ο Ράμα είχε πάρει προσωπικά τον αγώνα της Χειμάρρας μιλώντας προσβλητικά για τον πατέρα μου και την ομογένεια», τόνισε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, αποκαλύπτοντας πως μπόρεσε να μιλήσει στον πατέρα του τηλεφωνικά μόνο μια φορά την περασμένη Πέμπτη όταν συνελήφθη και να τον δει μόλις για 5 λεπτά χθες Τρίτη.

«Ο πατέρας μου είναι βράχος», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1, συμπληρώνοντας ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

«Θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης για να αποτραπούν τα όποια σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών μέσα από την άδικη φυλάκιση του πατέρα μου», τόνισε και πρόσθεσε πως «οι δικηγόροι μας διαβεβαιώνουν πως η υπόθεση είναι αστεία και στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του πατέρα μου».

«Ο Ράμα τις τελευταίες 10 ημέρες είχε πάρει επάνω του την αναμέτρηση στη Χειμάρρα και έλεγε ότι δεν θα ανεχθεί να χάσει τις εκλογές, μιλώντας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον πατέρα μου όσο και για το σύνολο της ομογένειας», υπογράμμισε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη και κατέληξε λέγοντας ότι «αν οι εκλογές ήταν ελεύθερες η νίκη θα ήταν πολύ μεγαλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.