Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ντελιβεράς επιτέθηκε σε μάνα και γιο για μια παρατήρηση – Την έσερνε από τα μαλλιά και ξερίζωσε τούφες της

   Επίθεση δέχτηκε ένας 45χρονος και η 70χρονη μητέρα του από έναν ντελιβερά που πάρκαρε στην είσοδο του πάρκινγκ της πολυκατοικίας τους, ό...

  



Επίθεση δέχτηκε ένας 45χρονος και η 70χρονη μητέρα του από έναν ντελιβερά που πάρκαρε στην είσοδο του πάρκινγκ της πολυκατοικίας τους, όταν δέχτηκε από τον πρώτο μια παρατήρηση, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί.



Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του Star, το περιστατικό έγινε στο Ηράκλειο Αττικής, όταν ο ντελιβεράς άφησε το μηχανάκι του στην είσοδο του πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Τότε, ένοικος του έκανε παρατήρηση και πιάστηκαν στα χέρια.

Από τη φασαρία ξεσηκώθηκε η γειτονιά και η μητέρα του 45χρονου κατέβηκε να δει τι έγινε, επειδή άκουσε φωνές. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, είπε ότι την έπιασε από τα μαλλιά και την έσερνε στο πάτωμα.

Αστυνομικοί από το τμήμα ηρακλείου Αττικής λοιπόν, αναζήτησαν στις γειτονιές της περιοχής τον ντελιβερά και τον συνέλαβαν σε μισή ώρα, ενώ περαστικός κατέγραψε τη σύλληψη στο κινητό του τηλέφωνο.

Μάλιστα, ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στο Star και είπε πως ο κατηγορούμενος «έχει βίαιο παρελθόν, κάποιο πρόβλημα με τα νεύρα, τον οδηγεί σε βίαιες πράξεις συχνά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.