Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νότια προάστια: Βίντεο ντοκουμεντο από απόπειρα διάρρηξης σε κλειστό γκαράζ σπιτιού

Οι θρασύτατοι ληστές επιχείρησαν να ληστέψουν το γκαράζ στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παρκαρισμένο ένα πολυτελές αυτοκίνητο γνωστή...




Οι θρασύτατοι ληστές επιχείρησαν να ληστέψουν το γκαράζ στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παρκαρισμένο ένα πολυτελές αυτοκίνητο γνωστής ιταλικής μάρκας.



Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά που οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γκαράζ, καθώς πριν από δύο μήνες είχαν ξαναμπεί στο πάρκινγκ, καθώς ο ιδιοκτήτης είχε προβεί σε μία αγορά ενός νέου αυτοκινήτου.

Το «MEGA Σαββατοκύριακο» εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από την προσπάθεια των διαρρηκτών να μεταβούν στον χώρο, όπου φυλασσόταν το πολυτελές αυτοκίνητο.

Φαίνεται πως οι άγνωστοι, μπήκαν στο πάρκινγκ σηκώνοντας τη γκαραζόπορτα και ξήλωσαν την εξωτερική πόρτα. Παρόλο που ο συναγερμός χτυπούσε, οι διαρρήκτες δείχνουν να μην πτοούνται και συνεχίζουν την δράση τους.

«Το πιο πιθανό εάν είχε κατέβει κάτω ο ιδιοκτήτη της, να είχε γίνει συμπλοκή. Οι κακοποιοί δεν ξέρουμε ποτέ τι έχουν πάνω τους, κάποιο μαχαίρι ή πιστόλι ή εάν έχουν τη θέληση να σε σπάσουν στο ξύλο προκειμένου να διαφύγουν. Οι κλοπές, οι μικροκλοπές ή οι διαρρήξεις δεν έχουν σταματήσει», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η βιβλιογραφία δείχνει ότι όσοι εισβάλλουν σε υπόγειες θέσεις στάθμευσης, συνήθως αφαιρούν μοτοσικλέτες», πρόσθεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.