Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: Η μια κόρη μήνυσε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό και η άλλη για ναρκωτικά

Απροσδόκητη τροπή πήρε ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε έναν 52χρονο με τις δυο έφηβες κόρες του στο Ηράκλειο, καθώς η μια τον κατήγγ...





Απροσδόκητη τροπή πήρε ο άγριος καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε έναν 52χρονο με τις δυο έφηβες κόρες του στο Ηράκλειο, καθώς η μια τον κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε, ενώ και η άλλη παρέδωσε στην Αστυνομία ναρκωτικά που ισχυρίζεται ότι ανήκουν στον πατέρα της!

Το νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι της οικογένειας, όταν ο πατέρας διαπληκτίστηκε με την 16χρονη κόρη του και εκείνη κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα καταγγέλλοντάς τον για πρόκληση σωματικής βλάβης, καθώς φέρεται ότι την χτύπησε στο κεφάλι. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε στο τμήμα και η δεύτερη κόρη του η οποία παρέδωσε μια ποσότητα κάνναβης που δήλωσε ότι βρήκε στην κατοχή του πατέρα της.

Οι αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματος συνέλαβαν τον 52χρονο, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.