Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έτσι βάφτηκε ροζ η Ροδόπη... «Ωμή και αισχρή παρέμβαση» του τουρκικού προξενείου καταγγέλει στέλεχος του... ΣΥΡΙΖΑ!

  «Ωμή και αισχρή παρέμβαση» του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη, χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών στην περιοχή, η Ελένη Λάφτση επικε...

 



«Ωμή και αισχρή παρέμβαση» του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη, χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών στην περιοχή, η Ελένη Λάφτση επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή.

Η Ροδόπη είναι η μόνη περιφέρεια της χώρας που «βάφτηκε» ροζ στον εκλογικό χάρτη, όμως η κ. Λάφτση έχει «ενστάσεις» σχετικά με το αποτέλεσμα και την εκλογή του Οζγκιούρ Φερχάτ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή της, αναφέρει: «Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη! Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη.

Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου. Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.