Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερμιόνη Μπελέρη: Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω με τον πατέρα μου – Τι είπαν οι γονείς και η σύζυγος του...

   Παρά τις προσπάθειες των αλβανικών αρχών, ο ομογενής μας Φρέντι Μπελέρης ο οποίος παραμένει στην φυλακή εξελέγη δήμαρχος Χειμάρρας. ...

  



Παρά τις προσπάθειες των αλβανικών αρχών, ο ομογενής μας Φρέντι Μπελέρης ο οποίος παραμένει στην φυλακή εξελέγη δήμαρχος Χειμάρρας.

Η Ερμιόνη Μπελέρη μίλησε στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο και αναφερόμενη στην προεκλογική ομιλία που εκφώνησε η ίδια εκπροσωπώντας τον πατέρα της Φρέντι Μπελέρη στην Χειμάρρα για τις εκλογές είπε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Η 18χρονη Ερμιόνη Μπελέρη είπε επίσης ότι δεν έχει καταφέρει να μιλήσει με τον πατέρα της και περιέγραψε την καταμέτρηση των τελευταίων ψήφων. «Όταν βγήκε το αποτέλεσμα υπήρχε μια έκρηξη χαράς», δήλωσε η Ερμιόνη Μπελέρη.

«Περιμένουμε από το επόμενο δικαστήριο για να βγει από την φυλακή. Όσα ξέρετε εσείς, ξέρουμε κι εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος επικράτησε του Γκιόργκι Γκόρο, με τους ομογενείς να βγαίνουν στο δρόμο για να γιορτάσουν το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ακόμα πιο χαρούμενοι για τη νίκη του Φρέντι Μπελέρη είναι οι κοντινοί του άνθρωποι και συγκεκριμένα οι γονείς του, νιώθοντας υπερήφανοι για τον γιο τους

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου. Ευχαριστώ και τον κ. Ράμα που έδωσε στον γιο μου τόση αξία και η νίκη του Φρέντη είναι η ανταμοιβή του για τον αγώνα που δίνει από τα 19 του χρόνια μέχρι και σήμερα που λέμε. Ο Φρέντη είναι στη φυλακή αλλά ο Θεός τον αξίωσε να χαρεί τη σημερινή ημέρα. Είναι το καλύτερο δώρο της ζωής μου» σημείωσε η μητέρα του νέου δημάρχου μιλώντας στον Alpha, με τον πατέρα του παράλληλα να δηλώνει «πολύ χαρούμενος και συγκινημένος».

Στην κάμερα του Alpha μίλησε και η σύζυγος του Φρέντι Μπελέρη η οποία κατήγγειλε ότι δεν της επετράπη να δει τον σύζυγό της. «Δεν με άφησαν οι αρμόδιες Αρχές ούτε σήμερα να τον δω», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Του πήγα ρούχα, γιατί είχε τόσες μέρες χωρίς αλλαξιές και χωρίς φαγητό. Δεν μου επέτρεψαν να τον δω γιατί χρειάζεται απόφαση από τον εισαγγελέα. Ευτυχώς, μας άφησαν να του αφήσουμε και τα ρούχα» πρόσθεσε η ίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.