Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στη Ρωσία... Ακούγονται φωνές για χρήση των πυρηνικών όπλων…

   Ο προπαγανδιστής του Πούτιν, Βλαντίμιρ Σολόβιοφ, στην εκπομπή του στη ρωσική κρατική τηλεόραση, Russia 1, απείλησε με σοβαρές συνέπειες ...

  



Ο προπαγανδιστής του Πούτιν, Βλαντίμιρ Σολόβιοφ, στην εκπομπή του στη ρωσική κρατική τηλεόραση, Russia 1, απείλησε με σοβαρές συνέπειες σε περίπτωση ρωσικής ήττας.

Η δημοσιογράφος Τζούλια Ντέιβις δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του, στην οποία καλεσμένη ήταν ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κάρεν Σαχναζάροφ, γράφει το Newsweek.

Ο Σαχναζάροφ διερωτήθηκε εάν οι Ρώσοι πολίτες κατανοούν πλήρως τη «βαρύτητα της απειλής» που θέτει η έκβαση του πολέμου και ότι η σύγκρουση είναι «πολύ πιο περίπλοκη και επικίνδυνη» από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.



Τόνισε ότι η σύγχρονη ρωσική κοινωνία δεν μοιάζει καθόλου με αυτήν που υπήρχε το 1941 όταν η ναζιστική Γερμανία επιτέθηκε στη Σοβιετική Ένωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι σημερινοί Ρώσοι μεγάλωσαν καταναλώνοντας την αμερικανική κουλτούρα.

Πιστεύει ότι υπάρχουν εσωτερικές διαιρέσεις στη χώρα και έλλειψη νεότερων ανθρώπων, πράγμα που σημαίνει ότι οι ηλικιωμένοι πολίτες υπηρετούν στην πρώτη γραμμή στην Ουκρανία.

«Ο πόλεμος είναι μοιραίος για εμάς. Οι πολιτικές μας ελίτ πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να παραδεχόμαστε ότι αυτή δεν είναι απλώς μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά ένας πόλεμος. Εάν χάσουμε αυτόν τον πόλεμο, θα εξαφανιστούμε όπως μερικές ινδιάνικες φυλές», είπε.

Πρότεινε ότι η ήττα των δυνάμεων της Μόσχας στην Ουκρανία θα οδηγούσε στη συγγραφή βιβλίων για το «πώς η Ρωσία έχασε τον εαυτό της και την Ευρασία». Οι Ουκρανοί γνωρίζουν τις πιθανές συνέπειες μιας ρωσικής ήττας.

«Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω τι είπε ο γενικός διοικητής – «ποιος χρειάζεται τον κόσμο αν δεν είναι μέσα η Ρωσία;», συνέχισε, επικαλούμενος ένα απόσπασμα του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Στη συνέχεια, ο ηγέτης είπε ότι η Ρωσία πρέπει να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά της όπλα, να άρει τους περιορισμούς κατά των δοκιμών και να «δείξει πειστικά τι έχει».

Από την αρχή της εισβολής του Πούτιν, ο Σολόβιοφ έχει επανειλημμένα πει ότι η Ρωσία πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές της στα πυρηνικά όπλα για να επιτεθεί σε δυτικές χώρες που υποστηρίζουν την Ουκρανία.

Την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε στη ραδιοφωνική του εκπομπή «Πλήρης επαφή» ότι «ο πυρηνικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος», γράφει η σερβική b92.

The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.