Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε την διερευνητική εντολή... Ο Τσίπρας δεν εγκαταλείπει την μάχη!

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε τη διερευνητική εντολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το απόγευμα της Δευτέρας ...

 



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε τη διερευνητική εντολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το απόγευμα της Δευτέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός επέστρεψε τηλεφωνικά στις 17:00 τη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Παραμένει ο Τσίπρας...

Την απόφασή του να μην εγκαταλείψει τη μάχη, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του μετά την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που προχώρησε σε μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.



Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στρέφει τα πυρά του κατά των προοδευτικών κομμάτων που, όπως αναφέρει, «καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο είχανε μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ» και χθες «πανηγυρίζανε περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες για την πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ». «Εμείς κοιτάζαμε τη χώρα. Εκείνοι το δικό τους χωράφι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στην επερχόμενη εκλογική μάχη, τονίζει ότι «στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη πρωτίστως να αποτρέψουμε την προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού» και καταλήγει με την επισήμανση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει εδώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.